Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

myszka dla graczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a firma

Jeśli chodzi o firmę tej x747 to po prostu było wpisac w google "myszka x747"

A jeśli Ci się nie chce to nazwa:

A4Tech Evolution Xgame Laser Oscar XGame X747

3t6EGVz.png

Opublikowano

Ja polecam myszo-sczura. U mnie pełno lata takich w piwnicy, więc mogę ci dać za darmo. Trochę duża jest, ale mieści się w ręce, ewentualnie x7

Lub lepsze wyjście, myszka za 10 zł + podkładka steelseries quick mini za 20 zł i ten sam efekt co z myszką za 200 zł, lecz bez dpi

Opublikowano

Ja bym ci radził dołożyć parę groszy i kupić już porządną myszkę "Razer Abyssus"

Nazwa
produktu -
Razer Abyssus

Rodzaj
myszy -
Przewodowa

Typ
złącza -
USB 2.0

Sensor - Optyczny

Rozdzielczość sensora - 3500 DPI

myszy -
dla lewo i prawo ręcznych

Liczba
przycisków -
3

Wersja
produktu -
BOX

Systemy
operacyjne

• Microsoft Windows XP

• Microsoft Windows Vista

• Microsoft Windows 7

• Mac OS Xv10.4.0

Kolor - Czarny

Cechy
dodatkowe

Sensor Optyczny 3.5G

Przyśpieszenie 15G

Format transmisji 16 bitowy

Odświeżanie USB 100 MHZ

Produkt dla praworęcznych i leworęcznych

@down

Nie płacisz za znaczek tylko za firmę a z reguły (dla zielonych) wszystko co jest firmowe ma większą żywotność. A w razie jakichkolwiek problemów firma dysponuje pomocą dlatego polecam RAZERA

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

tak, polecajcie mu ten syf x747 . . .

x748 ze starym sensorem albo dołóż(3dychy) do razera ABYSSUS

Hah razer... polecaj go dalej płacisz za sam znaczek i tyle

ja polecam g300 miałem ta myszkę od 2 lat i nie miałem żadnego problemu chodzi jak niebo :) i także polecam x747 kupuje ja w najbliższym czasie

Opublikowano

proponuje warny dla tych co polecają x747, nie znają się a syf polecają ...

u razera za znaczek płacisz w słuchawkach(jakoś może i dobra, dźwięk za tę cenę dupny) :)

// nieuargumentowana odpowiedź

Opublikowano

dobra już to spokojne napisze :) po 1 poczytaj regulamin po 2 nie dajesz żadnych ale to żadnych dowód jak to było przy avascie... to ty się człowieku nie znasz wchodzisz na dział komputery i polecasz znane firmy gdzie płacisz tylko dlatego ze jest pro znaczek i wygląda a tak naprawdę to nie jest warto tego mieć proszę cie grzecznie wyjdź z tego tematu zanim dostaniesz bana jak ten ban co polecał gotowca i się kłócić i wyzywał modów... sam mój kumpel ma ta myszkę bo mu poleciłem bo jak mówiłem ja ją będę kupował no i co? mówi ze jest zajebista i nie przepłacić za jakieś razery

sam w sowim temacie się pytasz o dowody a kurna sam nie dajesz -.-

a jakieś argumenty czy coś? :D Bo tak na słowo to trochę ciężko uwierzyć xD
Opublikowano

nie moja wina, że są tutaj tacy debile którzy nie potrafią przeczytać specyfikacji myszki . ..

nie będę się rozpisywał bo przecież wiesz lepiej, dodam ejszcze, że ta twoja zajebista myszka x747 jest laserowa(i jest więcej tkaich dupereli) a tą którą ja polecałem (x748) to optyk, JEŚLI NIE WIDZISZ RÓŻNICY to proszę wyjdź . . .

Ten mój cytat wyjąłeś z tematu w którym się pytałem która gra lepsza więc normalne, że ciekawy byłem ich "argumentów" ale jeśli ktoś się pyta o myszkę i jest kompletnie zielony w tych sprawach to po co mu jakieś argumenty czy coś ? Skoro i tak się nie zna i nie zrozumie ?

btw. Polecaj dalej ten syf kolegom

@edit

jeśli sądzisz, że razer to tylko "znaczek" to nie wiem co ty w tym dziale robisz\

//Kultura, wyzwiska, prowokowanie do flamu(na razie ostrzeżenie słowne) ~~Anoizm

chyba widać wszyscy polecają x747 ( ja tez polecam g300 :P
) a jeden człowiek poleca jakiś razor gdzie płacisz za znaczek
tak naprawdę myszka ci skilla nie da... x747 jest wygodna i normalna nie
warto dopłacać tych 50zl jak dla mnie

btw multi konto?

no tak, lepiej kupić shit bo więcej ludzi go poleca ? ; o

@down

posłuchaj informatyka natana i kup te jego shit

Opublikowano

Mam teraz taki metlik w głowie, niech ktos mi powie która mysz ostatecznie jest lepsza i dlaczego x747 czy x748. Lub chociaż czym się różnią.

QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Acer EQ35M ATI Radeon HD 4890 1GB HIS Tacens Radix III 720W Hynix 2GB GoodRam 2GB DDR2 Zalman Z9 Plus Hitachi HDS721616PLA (153 GB) Hitachi HDT725040VLA (372 GB)

Opublikowano

chyba widać wszyscy polecają x747 ( ja tez polecam g300 :P ) a jeden człowiek poleca jakiś razor gdzie płacisz za znaczek tak naprawdę myszka ci skilla nie da... x747 jest wygodna i normalna nie warto dopłacać tych 50zl jak dla mnie

btw multi konto?

Opublikowano

Nie multi tylko też chcę kupić myszkę, ale za ok 50zł.

A poza tym nie pytałem się o razora tylko o x747 i x748 które są w tej samej cenie, ale nie wiem czym sie tak konkretnie różnią.

QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Acer EQ35M ATI Radeon HD 4890 1GB HIS Tacens Radix III 720W Hynix 2GB GoodRam 2GB DDR2 Zalman Z9 Plus Hitachi HDS721616PLA (153 GB) Hitachi HDT725040VLA (372 GB)

Opublikowano

g300 wyjaśnia. Porządnie wykonana, żywotna, w sam raz dla średnio wymagającego gracza.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Bierz jakiegokolwiek a4techa, nie ma dobrych myszek na rynku, wszystkie firmy robią myszki typowo nastawione pod graczy które psują się po pół roku - roku czasu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...