Ukinar Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Hej mam pytanie, jest gdzieś w planach pomysł zrobienia giełdy? Inni gracze mogliby na niej wymieniać się kartami. Według mnie jest to bardzo ciekawy pomysł. Co Wy o tym sądzicie? Wprowadzą takie coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McQuicks Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Ja nigdy o czymś takim nie słyszałem, ale trzeba by to bardzo dobrze przemyśleć, bo jakby była taka opcja to każdy by sobie z talii do talii przesyłał karty z różnych kont. by McQuicks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Vasto- Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Coś w stylu gierek www gdzie wystawia sie itemy na sprzedaż i wymaine, wydaje mi się że każdy gracz powinien miec mozliwosc sprzedawania kart i wymiany ale żeby nie bylo darmowych przekazów z konta na konto wprowadzic jakies minimalne ceny albo ograniczenie do iluś kart Można kombinowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stokarz Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Jakiekolwiek możliwości wymiany kart, gdyby zostały wprowadzone przez deweloperów skutkowały by w każdym przypadku niczym innym jak handlem kartami, sprzedażą ich na serwisach aukcyjnych za realne pieniądze. Więc nie wiem czy byłby to dobry pomysł... By Vanosz|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukinar Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 W fifie w FuT tak jest i sprzedają tylko złoto, kart nie. Poza tym, to by urozmaiciło rozgrywkę, lecz skoro tak to trudno :C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GarfieldCat Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Z DOCa powstało by P2W . Bogate osoby mogłbymy mieć wszystkie karty. All Bad things must come to an end. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McQuicks Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 @up Teraz też tak jest, jeśli ktoś wyda kupe hajsu na zestawy i będzie je kupować dopóki nie znajdzie tej karty, która jest mu potrzebna, a wprowadzenie giełdy po prostu by to ułatwiło ;p by McQuicks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patowaty1 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Wątpie by coś takiego było, każdy by robił multi konta i przekładał karty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GarfieldCat Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Tylko że teraz zarabiają producenci a wtedy by zarabiały osoby które poprostu miały szczęście i znalazły dobrą kartę. All Bad things must come to an end. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukinar Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Wywalić możliwość kupowania kart na tej giełdzie za pieczęcie, tylko złoto i wywalić możliwość kupowania złota za kasę prawdziwą i już by tak dużo nie zarobili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Covver Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 A multiacc banowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukinar Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Właśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McQuicks Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Zbanuje się kilkadziesiąt, kilkaset kont i potem co? Przecież i tak będzie wiele multikont, których nie będzie czasu banować. :> by McQuicks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxisst Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Zawsze można machnąć skrypt, który będzie banował multikonta "The only person you should try to be better than is the person you were yesterday." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukinar Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Multi konta, które się będą wymieniać kartami, bo jak ktoś się rozmyśli i zrobi 2 konto na inferno bo np. grał przystanią, lecz mu nie odpowiadała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero27 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Ja w domu mam laptopa i kompa. I laptop i komputer maja inne Ip. Dajmy na to, że założę sobie na tym i na tym konto żeby wymieniać karty i co wtedy... skrypt zbanuje 2 Ip... kompa i laptopa ?!? To było by nie fair wobec innych którzy mają przypadek ten sam co ja tyle, że jedna osoba ma jedno konto, a inna w tym samym domu drugie. (Trochę namieszane, ale mam nadzieje, że zrozumiecie o co mi chodzi :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon301 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Jak ktos gral w mtgo to wie ze to moze wypalic mtgo-Magic The Gatherling online, bardzo polecam.Wiec mysle ze i tu z czasem cos takiego zrobia w sumie to jakas kopia tej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero27 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Ja dalej popieram swoje stanowisko. Nawet kart nie jest aż tak dużo by je wymieniać. Każdy gracz będzie mógł wymienić 20 zwykłych kart lub sporo kasy na 1 epicką, która daje ogromne bonusy... . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.