Skocz do zawartości

[Pytanie] Giełda?

Ukinar

Rekomendowane odpowiedzi

Coś w stylu gierek www gdzie wystawia sie itemy na sprzedaż i wymaine, wydaje mi się że każdy gracz powinien miec mozliwosc sprzedawania kart i wymiany ale żeby nie bylo darmowych przekazów z konta na konto wprowadzic jakies minimalne ceny albo ograniczenie do iluś kart xD

Można kombinowac

NJxbd4x.png

Jakiekolwiek możliwości wymiany kart, gdyby zostały wprowadzone przez deweloperów skutkowały by w każdym przypadku niczym innym jak handlem kartami, sprzedażą ich na serwisach aukcyjnych za realne pieniądze. Więc nie wiem czy byłby to dobry pomysł...

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Ja w domu mam laptopa i kompa. I laptop i komputer maja inne Ip. Dajmy na to, że założę sobie na tym i na tym konto żeby wymieniać karty i co wtedy... skrypt zbanuje 2 Ip... kompa i laptopa ?!? To było by nie fair wobec innych którzy mają przypadek ten sam co ja tyle, że jedna osoba ma jedno konto, a inna w tym samym domu drugie. (Trochę namieszane, ale mam nadzieje, że zrozumiecie o co mi chodzi :P)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie] Giełda?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...