Herosisko Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Szukam jakiejś fajnej gry MMORPG. Coś typu 4story (to moje ulubione MMORPG) i za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norczan Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Ja polecam Ci Continent of The Ninth Seal "C9". Jest to bardzo fajne MMO, na początku nie można się odciągnąć od grania. :P Zobacz jeszcze na: Aion Lineage 2 PL Rappelz Shaiya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BesieK Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Dungeon&Defenders&Neverwinter Online ^ Mniej więcej tak się nazywa, potocznie Neverwinter online grafika dość ładna, aczkolwiek nie wymaga sprzętu za 6 tysięcy sprawdź sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZarytyWSniegu Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Ja polecam War Of Dragons - ale bez multikont lub brat/siostra, bo nawet jak zgłosisz, to banują... Hejo ?Jest tu kto ? ;O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaMPC Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Znam 2 strony na których jest duża lista MMORPG i można zawsze wybrać coś dla siebie. www.mmorpg.pl.org (nie wiem czy to prawidłowy link, ale można wyszukać w google) www.mmohut.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herosisko Opublikowano 19 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Sprawdziłem narazi Continent of The Ninth Seal "C9" jest jest bardzo fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rex97Pl Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Aion Lineage 2 PL Rappelz Shaiya 4story WarFrame Posty:| 50 | 75 | 100 | 125 | 150 | 175 | 200 | 225 | 250 | więcej nawet nie licze | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art™ Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Hmm... Zagraj sobie w Shaiya Lub Rappelz, Bardzo fajne, wciągające gry, Rozbudowujesz Postać, Expisz, Lejesz potworki ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asdewzx Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Eligium ... jezu jak ja te MMO kochałam.. global padł, ale słyszałam, że filipiny się odezwały i przejęły.. Eligium.ph bodajże strona, polecam gierkę! annyeong! ~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S&M Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Mu Online, Archlord, Rappelz. Potrzebujesz avatara lub sygnaturę ? Napisz prywatną wiadomość, pomogę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netrex_385 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 hmm najlepsze co gralem i polecam to C9,Aion,Tera Online, MartialEmpires Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xWiz Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 @UP Martial Empires był świetny, wpakowałem w tę grę prawie tysiąc zł ale ją zamkneli ;/ Nigdy nie cheatowałem w The War Z i nie zamierzam. Ty też nie cheatuj - nie psuj gry innym! War Z > Day Z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz:D Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Aika Online jeśli chcesz możemy pograć razem;d pisz gg jak coś lub pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.