GraczerManias Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Cześć, mam zamiar zagrać na xenoxie jakieś rady ? kim grać , jakieś cheaty , sposoby na kase ,jak ktos ma eq do oddania :P, czy gra tam duzo ludu itp jakieś rady dajcie i z kąd go sciągnąć bo tam aż 50minut 1,07gb a ja mam neta szybkiego Odnośnik do komentarza
Bradas Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Cheaty nie działają, zarabiasz botami do sm http://www.mpcforum.pl/topic/900831-dl-xenoxmt2-bot-do-wypacania-sm/ http://www.mpcforum.pl/topic/877131-dl-bot-do-kupowania-sm-na-xenoxmt2/ Dużo ludzi gra, około 1,2k+, pobierasz only ze strony serwera. Odnośnik do komentarza
GraczerManias Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 a co kupie za sm ? tak mnwcj jakiś cennik ps.będe grał ninja dagger Odnośnik do komentarza
GraczerManias Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 NIE DZIAŁA TEN BOT NIE MA TEGO GOŚCIA ! Odnośnik do komentarza
IngramMT2 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Działa ten bot widocznie nie umiesz się nim posługiwać . Albo nie umisz go włączyć z chęciom pomogę pisz na PW . Heheszky : ) . Odnośnik do komentarza
GraczerManias Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 mój nick SYDA jestem ch1 jino albo wyjaśnij mi to jak to sie robi haahah wywalili tego bankiera nobku ;* Odnośnik do komentarza
GraczerManias Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 i nobek sie nie pokazał kolejne pytania gdzie expic 83 bo na av3 mobów nie ma a av2 słaby expo Odnośnik do komentarza
GraczerManias Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 ref Odnośnik do komentarza
bodacz66 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Sposob na kase? odkad nie ma Seon-Hae nie ma . Czity - nie dzialaja zadne. Kim grac ? - Woj body - czemu? Gdyz aura, jest zbugowana i daje 4500 ataku + - mi daje na 250 6000. A na 250 zmien se na mentala. Ludzi bardzo dużo . Ponad 3000. Ale wszystkie to dzieci itemshopu ktore maja po 12 lat max. Nie oplaca sie grac? czemu? : Bez is nie dasz se rady. Masa ulepszaczy ktore trudno dropic. Elitarne kd. Admini wogule nie dbaja o serwa. Pawemol to chyba 2 lata temu byl na serwie. Serwer to zlodzieje, kazdy sie nawzajem okrada. Lagi AV 1-11. Serio?! nie mg wziasc ogrinalniejszych map? niz pokolorowane potworki? Mialem w banku ponad 200kk sm i usuneli bankiera - mialem bota do sm:) Zbroje i bronie co 5/10 lvl . Zbroje takie same tylko kolory zmienione. Serwer To shit. I nie piszczcie tresci typu : piszesz tak bo nic tam nie osiagnoles. Wcale nie mam tam Woja i Szamanke 250 lvl z ful eq i kd. Ale serwer to shit Robię Mody/Pluginy Do CS 1.6 i Klasy/Perki Na CoD MoD. Projektuje strony internetowe - koduje i wykonuję grafikę. Wgrywam AmxBans itd. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.