gtforce323 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Witam mam do was pytanie czy na mpcforum są jakieś pliki call of duty jeśli tak to proszę o podanie . Wszystkie odpowiedzi będą nagradzane like'mi P.S. Jeśli wiecie jakie są na takich plikach pluginy to proszę o wymienienie nazw ich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michcik031 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Chodzi Ci o pliki CallOfDuty na Minecraft.? Czy poprostu chodzi Ci o pliki serwerowe na CallOfDuty..? Jesli na Minecraft,to nie sprawdzalem ale sadze , ze nie,sprawdz w Google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gtforce323 Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 To dział minecraft więc wiesz Bo widziałem serwery call of duty na minecraft ale wszystkie premium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.