Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sion ad solo top

xTheWid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

heh, z teemo niewielu toperów wygrywa... ^_^ podobnie jak z Singedem. :D

Sion na topie, niezły, HP sobie wystackuje, dmg ma, sustain też, jest cacy ^_^

Opublikowano

Teemo na topie, plaża prosze :D

Sion na topie to shit, jak masz żółte runy na arma to nic ci nie zrobi. Jeszcze tylko powiem że nie grajcie tym zajebanym teemo bo to ścierwo i leci na q soraki.

xxx

Opublikowano

Teemo na topie, plaża prosze :D

Sion na topie to shit, jak masz żółte runy na arma to nic ci nie zrobi. Jeszcze tylko powiem że nie grajcie tym zajebanym teemo bo to ścierwo i leci na q soraki.

hahahah! xD widzę, że trafił się kolejny fan Teemo... :D heh, nie rage'uj tak, ja wiem, że haters gonna hate, ale taka agresja nie jest potrzebna ;)

też nienawidzę Teemo, takie małe g*wno i wkurwia tylko ludzi, ale ostatnio kupiłem (tak aby po prostu mieć) i zdażyło mi się nik kilka razy zagrać na ARAMie i teraz już wiem jak to jest wysłuchiwać tego darcia mordy od opponentów, gdy któryś w końcu wlezie w grzybka i zdechnie :D

Opublikowano

Zależy od przeciwnika, np. przeciwko teemo nie wygrasz.

Ty sobie kurwa jaja robisz? Teemo to GÓWNO. Dla podkreślenia napiszę ponownie GÓWNO. To coś nie ma bursta ( jak chcecie dmg per sec to jest taki fajny pick jak CASSIOPEIA ), pod ap jest papierowaty ( chyba, że z ryali i roa ), pod ad może iść afk, bo i tak nie zrobi więcej niż adc, a tankować nie będzie. A te wasze "op" szromy są kontrowane przez oracla. Taktyka na niego? nie wpierdalaj się na chama w krzaki, gdy on ucieka na 100 hp. Ja dam radę pokonać go fiorą, więc problemu nie widzę, aby sionem się nie dało. Dobry na bronze... i silver 5

@top

Sion pod ad jest hmm.. taki sobie. Dlaczego? bo trzeba go robić pod glass canona. Niestety, ale bez ad nie zrobimy dmg, ani nie uleczymy nikogo.

Najlepszym wyborem będzie sion budowany pod hybrydę

build:

Buty:

Berki / Merce / Tabi /

Itemy:

Trinity

Hextech

Guinsoo

Rabadon / Rtęciowy bułat

i na last item :

Warmog / GA / Kolczasta / Oblicze ducha / Youmu ( czy jakoś tak )

pjona

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...