westernstart Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 PILNIE POSZUKUJE DOBRYCH PLIKÓW SERWEROWYCH MINECRAFT 1.5.2 FREEBUILD ALE NIE OD BR3NDA JAK COŚ MOŻECIE TEŻ PISAĆ NA SKYPE mrexe12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaqqpl Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Dobrych plików FreeBuild na MPC chyba nie ma . Co to za problem , stworzyć własną ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westernstart Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Dobrych plików FreeBuild na MPC chyba nie ma . Co to za problem , stworzyć własną ? JA NIESTETY NIE UMIEM JAK UMIESZ TO MI ZROB PODAM CI PLUGINY JAKIE POWINNY BYC I RANGI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaqqpl Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 JA NIESTETY NIE UMIEM JAK UMIESZ TO MI ZROB PODAM CI PLUGINY JAKIE POWINNY BYC I RANGI Sam aktualnie otworzyłem serwer FreeBuild , sory ale nie mam teraz czasu . W przyszłości planuje coś wstawić na MPC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westernstart Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Sam aktualnie otworzyłem serwer FreeBuild , sory ale nie mam teraz czasu . W przyszłości planuje coś wstawić na MPC To daj mi swoja paczke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal12386 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 ale z ciebie gapa masz tu : http://www.mpcforum.pl/topic/941663-dl-super-pliki-serwerowe-152-skromna-mapka-survival/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westernstart Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 TE TWOJE PLIKI MOGA BYC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.