Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Plugin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Poszukuję pluginu na bukkit którym będę mógł komendami dodać/usunąć/sprawdzić stan czyjegoś ekwipunku, lub skrzynki enderchestu
musi działać on z konsoli i wypluwać to w konsoli, format dowolny ;d
z góry dzięki za odpowieź, miałem już prawie ugadany ten plugin ale cóż, szkoda... a mi jest on potrzebny ;d(aukcje) lub np. jak komuś łatwiej to zrobić właśnie coś typu /sprzedaj
item jest w bazie i znika z eq gracza
i przez tą baze można go odczytać na www. jak coś chce więcej bo by chcial takie coś napisać to zapraszam na PW, gg w profilu (żadko jestem), skype, jak znajdziesz ;dnp. my webpage ;ld

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

dlatego pytam czy jest ktoś kto by go napisał.
ponoć się da mam 80% pewności (mam ss wykonanego pluginu) ale potrzebuje sam plugin

Opublikowano

Yhhh.. Oczekujesz czegoś czego się nie da wykonać .. Konsola ma ograniczony zakres .. Najlepiej pobierz OpenInv i rób to przez server..

Podsumując nie można czegoś takiego zrobić..

Nieregulaminowa sygnatura. Majkel

Opublikowano

Ludzie... Można zrobić plugin który bd wysyłał przedmioty z eq gracza do konsoli (nazwy). I spokojnie można by użyć w konsoli komendy usuwającej albo dodającej do eq przedmioty po nazwie.

708121422388637873334.png

Opublikowano

dlatego pytanie kieruje do ludzi ogarniętych którzy mogliby przerobić lub napisać go...
ma wywalić listę itemów najlepiej po ID i ilości
np.
5;64
lub
5:2;64
jest to "5:2" rodzaj drewna
";64" ilosć

Yhhh.. Oczekujesz czegoś czego się nie da wykonać .. Konsola ma ograniczony zakres .. Najlepiej pobierz OpenInv i rób to przez server..

chyba nie czytałeś o RCon w mc :D
wysyła do konsoli serwera coś i to coś ma być np. "usun joesteakersss 5:2:64" lub "pokaz joesteakersss"

Opublikowano

Napisz mi na PW - Zrobiłbym dla Ciebie plugin, jednakże w konsoli wyświatlałoby się :

NICK

-diamond sword 276 (durability 2)

Coś takiego typu

1368200303-U926769.jpg

| Grafik | Let´sPlayerowiec |Administrator Mchc.pl | Administrator Pro-MPCforum.pl |

Opublikowano

TO JEST możliwe! Chodzi o NAZWY, nie o GUI! Czemu to miało by być niewykonalne? Fakt, takiego pluginu nie ma, ale być może ktoś da radę taki napisać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...