Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Duży Ping Neostrada

Nnnoooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

A więc tak, po założeniu i podłączeniu internetu mój ping wynosił 20-40ms w lol'u 52ms, po jakiś 3 dniach od założenia ping wzrósł o 15-25ms w lol'u tera mam 70+ pinga, i czasami mam laggi, nie wiem co robić, dodam, że mój internet to neostrada 10mb.

Opublikowano

Sposoby na zmniejszenie pingu, a nie czarowanie, zresztą z tego co słyszałem, to neostrada ma wylana na klientów czy mają duży ping czy też nie.

Opublikowano

Najpierw trzeba użyc mózgu .

Podczas gry powyłączałeś wszystkie programy łączące się z internetem typu : Hamachi , GG , Skype , Przeglądarka , Utorrent ( podczas wysyłania ) ?

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Owe programy mam wyłączone, mam tylko włączonego steam, ale to chyba nie przez niego ? (steam ma włączonego, bo gram w gry przez steam).

Opublikowano

Jak mają wylane na klientów, to idź do siedziby, pierdyknij ręką w stół i powiedz, że chcesz rozmawiać z szefem, jak powiedzą, że go nie ma zacznij robić awanturę, krzycz na cały głos, że to oszuści, propaguj ich ignorancję wobec klientów, rozwal szafę, zablokuj windę, wyłącz światło i wymuś niższy ping albo ściągnij pogram cclaner i wspomóż swój PeCet

Opublikowano

@up zadużo filmów, bajek, gier i innych bzdet.

A co do problemu to nie ukrywam, że Neostrada zawsze miała wyjebane na klientów i to sie chyba nigdy nie zmieni. No ale możesz spróbować się z nimi skontaktować w celu jakiejś pomocy technicznej z ich strony

QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Acer EQ35M ATI Radeon HD 4890 1GB HIS Tacens Radix III 720W Hynix 2GB GoodRam 2GB DDR2 Zalman Z9 Plus Hitachi HDS721616PLA (153 GB) Hitachi HDT725040VLA (372 GB)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...