Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opinia Nt.serwerów

darkeldo

Wprowadzenie systemu akceptacji  

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za wprowadzeniem systemu akceptacji tematów?

• Tak,?wietny pomys?
    • Nie
    • Nie mam zdania
    • Mam inne rozwi?zanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

od dłuższego czasu zastanawiam się nad jedną sprawą,mianowicie po co ludzie robią serwery?Czemu padają po dniu od stworzenia?Dlaczego Ga są mało rozwinięci umysłowo?

Na te wszystkie pytania nie umiem sobie odpowiedzieć,może wy powiedziecie mi po cholere spamujecie na mpcforum jakimiś kiczowatymi serwami,które padają po kilka godzin po "premierze"

A Ga to konkretne nie ogary które potrafią tylko pisać "tfuj stary" .Naprawde trudno znaleść jakiś porządny serwer,99 % to jak wspominałem kicz a 1 % to wyjątek,którego dotąd nie udało mi się znaleść.

Zwracam się do moderatorów,czyt,administratora aby wprowadził system akceptacji nowych tematów przez moderatorów,uniknelibyśmy wtedy wiecznego zwracania uwagi o tak oczywiste sprawy jak skan,spolszczenie,czy nawet nazwy sieci.

Sprawdzało by się również poziom merytoryczny użytkownika,aby nie robić z mpc jakiegoś forum dla pokemonów.A..i byłbym zapomniał jedna sprawa mnie śmieszy,że niektórzy stawiają serwa dziś,jutro widzimy go pod inną nazwą i inne sieci,i tak z dnia na dzień,strasznie zaje*** sprawa,lecz po co?

Liczę na to,iż mój temat nie zostanie usunięty.

Pozdrawiam Eldo

Opublikowano

Wydaje mi się że się nie zgodzi

Dziennie powstaje kilkanaście Hamachi serwerów.

Ciężko ocenić serwer po reklamie

Użytkownicy oceniają go grają na nim.

Nikt im nie każe, robią to z własnych chęci

około 65% użytkowników grających na privach grają na każdym jaki wyjdzie.

Ciężko znaleźć ten dobry serwer.

Polacy nie mają jeszcze wprawy z biegiem czasu się ustatkują.

"Nie oceniaj książki po okładce"

Reklama serwera może być straszna a serwer może się trzymać i być naprawdę świetny.

Żaden serwer prywatny nie utrzyma się tyle co Globalny, jeżeli chcecie grać na stałym serwie i nie mieć pewność że nigdy nic nie stracicie tam grając (mam na myśli ciężką pracę w zdobyciu eq i lvl) proponuję Pl'a Lub US'a

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

Również się nie zgadzam. Moderatorzy/kidy nie będą sprawdzać każdego serva, gdzie to by pochłoneło cały czas. Topic zamykam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...