Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pliczki serwerowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem Was zapytać jakie pliki mógłbym wybrać na swój projekt? Terenzo czy mcncc? Myślę, że w plikach od Terenza jest już za dużo nowości np. kostiumy, sys. energii, 6skilli czego nie chcę. Jednak pliki mcncc nie są zbytnio dobre, mam spolszczenie całego germany, jednak brakuje w nim już questów. Co myślicie jakbym przerzucał to co potrzebne z Terenza do mcncc? Wybrać Terenzo czy MCNCC? Thx za opdpowiedź :)

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

by Kociol lepsze :) maja mniej bugow..

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

By kociol to to co m c n c c? I czy kociola nie są wyłącznie pod hamaka?

Czy ja wiem , terenzo ma dobre pliki ale maja tez bugi ja na serwer mt2 (vps , dedyk) bym wlascie pomiedzy terenzo a kociolem sie zastanowil ewentualnie

duzo dedykow (z ktorymi wspolpracowalem ) uzywaja tez pliki taki_niesmialy bo tez sa dobre na plikach kociola tez da sie postawic dedyk

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Ja oczywiście polecam pliki terenza serwer IngramMT2 był edytowany na tych plikach i wgl. nie są zbudowane ! . POLECAM TERENZA I TYLKO JEGO :)

478.jpg

Opublikowano

No tak ale jednak... Usuwanie kostiumow fryzur 6skilla nowych zbroi jak pl itd zeby nie bylo smieci to to kupa czasu a tak to moge sobie poprostu potrzebniejsze rzeczy przezucic na mcncc czyz nie? :D Teraz juz sie skolowalem xD

Miyoshi

Opublikowano

To już zależy od Twojego upodobania, nie którzy lubią sobie pogrzebać w plikach wyrzucić coś, dodać, a inny po prostu nie lubią mieć dużo zabawy z tym :) Ale uwierz mi, że same kostiumy to max 5-10 min wyrzucenia je z serwera :)

Opublikowano

Wiem ale to nie tylko kostiumy... W dodatku trzeba zrobic update clienta i wkleic clientside. Poprostu masakra client 1,2-1,3GB. Nikt nie sciagnie atego wybieram mcncx. Dziekuje za wasza pomoc ;) like

Miyoshi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...