RockYea Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Witam ! Wpadłem ostatnio na pomysł "bezpiecznego" wykorzystania bota do refferali . Nie wiem czy ktoś przede mną wpadł na ten pomysł, czy nie. Chodzi mi tylko o potwierdzenie przez kogoś, tego że się nie mylę. Otóż mam na myśli aby: 1. Stworzyć konto do robienia refferali. 2. Wbić na tym koncie dzięki botowi do refów np. 10 znajomych ( 975 RP ) 3. Przekazanie skórki/bohatera jako prezent dla głównego konta . Co o tym sądzicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymico Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Dużo osób ma takie pomysły, ale jak dostaniesz bana na koncie na którym robiłeś refferale, to Riot i tak wykryje, że kupiłeś sobie skina na swoje główne konto po logach, i prawdopodobnie Ci tego skina zabiorą. A poza tym jak się wbije 10 znajomych botem to i tak nie sprawdzą, po podobnie sprawdzają tylko po 50, także do 10 nie musisz się obawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RockYea Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Myślałem, że tylko ja mam tak wielki umysł <lol2>. Jednak tak czy siak boję się tego bota, nie chcę stracić konta, a mam wbite już 5 reffów tak na legalnie Chociaz nie powiem kusi mnie, aby zdobyć te 900 rp ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymico Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Myślałem, że tylko ja mam tak wielki umysł <lol2>. Jednak tak czy siak boję się tego bota, nie chcę stracić konta, a mam wbite już 5 reffów tak na legalnie Chociaz nie powiem kusi mnie, aby zdobyć te 900 rp ... Botem do 10 refferali możesz jechać spokojnie, mała prawdopodobność, że to sprawdzą. A poza tym nie zbanują Ci konta, tylko będziesz miał zabroniony dostęp do robienia refferali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KentTaczDys Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 zawsze to jakeis tam zabezpieczenie Ichidai Sanzen Daisen Sekai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pwn3d Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 10 refów to nic sam 2x odbierałem 975RP za stary i nowy system, a na nowym zrobiłem ponad 70 tylko, że 5lvl i bana nie dostałem. RIOT sprawdza cię gdy dobijesz koło 50 tych na 10lvl więc spokojnie może robić 10x 10lvl bez bana. Veni, vidi, vici.U mirin' brah?Zyzz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeagueHelp Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Tak geniusze , Riot Games będzie zajmował się takimi małymi sprawami jak reffal. Jest bardzo mała szansa na przyłapanie ciebie na gorącym uczynku , jednakże po robieniu więcej reffów procent zagrożenia leci do góry ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu. Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Riot nie zaprząta sobie głowy ludźmi którzy sobie robią 10 refów :rolleyes: Dopiero około 50 sprawdza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamos1602 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Nie gadajcie głupot, że RIOT nie sprawdza kont z mniejszą liczbą referali niż 50. Świetnym przykładem jest tutaj moje main konto na eu east, na którym miałem zrobione raptem 10x 5lvl (bo nie doczytałem, że na nowym systemie wymagane jest 10x 10lvl). Za referale nie dostałem chyba nawet żadnych nagród, a jedynie blokadę na program "zaproś znajomego". @EDIT co więcej te 10x 5lvl robiłem ręcznie, bo wówczas jeszcze nie istniał do tego bot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RockYea Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Więc wychodzi na to, że mogę spokojnie uzywać bota gdzieś do 30-40 znajomego, tak ? Swoją drogą powiedźcie czy ten bot działa na win 7 ? Nie mogłem doczytać topicu z tym botem bo problem z bazą danych na kolejnych stronach mi wyskakuje . :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamos1602 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Możesz używać sobie i do 100, bo tak naprawdę nic nie tracisz... bana za to nie dostaniesz, a jedynie mogą Ci zablokować program "zaproś znajomego". PS. Tak jak napisałem 2x up - mnie już wyłapali po 10 refferalach. Jeśli będziesz miał farta to możesz zarobić 975rp i nie zostać wykrytym (i lepiej dalej już nie boć), a jeśli dalej będziesz robił ref to gdy Cię wykryją to zabierają Ci te 975 rp (lub to co za nie kupiłeś) oraz trochę ip (bo za każdego refa dostajesz ip boosta). Oto ss na zablokowanym koncie: http://oi43.tinypic.com/34e6gyo.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RockYea Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Dzięki co, z działaniem bota na Win 7 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katuri Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 mi działa normalnie, jak ci nie działa to uruchom ze zgodnościa XP / jako administrator Bob Marley Bless Robie sygny na zamówienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
itq5 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 w wielu tematach pisałem już zr4obiłem ponad 800refow na 5 lvl na główne. dostałem bana- ale to za rp buga:) prZy okazji robiłem też konta na 20 botem pod nie 10 kont na 10 i wysyłałem sobie skiny, tak zrobiłem max 10x/ konto na 20lvl robiło mi sie jakieś 4dni całą dobe. plus paru znajomym wbilem refy mieli strone na runy i hajsik ja zgarnialem rp. no i trafilem leszczyka dzianego co kupowal postaci na przecenie za rp:) wiec mu wbijalem 6k pz co zajmowalo mi jakies 18h (3 maszyny) a on mi kupowal skiny. plus mial taki ze kupujac za rp samemu byl zalezny od przecen. ja dalem mu mozliwosc wyboru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RockYea Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Proszę was o pomoc w tym temacie bo w głównym o tym bocie nie mogę się już odnaleźć... Wie ktoś czemu nie działa mi internet w tym całym vmware ? Wziałem te bridged networking itd. jest połączenie lokalne a neta jak nie ma tak nie ma @EDIT Problem rozwiązany, jednak opcja bridged networking w moim przypadku okazała się do dupy i musiałem wziąć opcję NAT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeeCreator Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Może ja nie w temacie , ale prosze o szybka odpowiedź , jakiego bota używacie? Też chciałbym zaczac nabijac sobie reffki , linka podajcie jak możecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
itq5 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Proszę was o pomoc w tym temacie bo w głównym o tym bocie nie mogę się już odnaleźć... Wie ktoś czemu nie działa mi internet w tym całym vmware ? Wziałem te bridged networking itd. jest połączenie lokalne a neta jak nie ma tak nie ma @EDIT Problem rozwiązany, jednak opcja bridged networking w moim przypadku okazała się do dupy i musiałem wziąć opcję NAT. dokładnie to samo u mnie:) Może ja nie w temacie , ale prosze o szybka odpowiedź , jakiego bota używacie? Też chciałbym zaczac nabijac sobie reffki , linka podajcie jak możecie dział tutoriale... poszukaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.