Skocz do zawartości

[SERVER]Nowy Serwer 4Story !

michal55513

Rekomendowane odpowiedzi

Mówiłem, że serwer po tej nocce padnie :D To po prostu jest oczywiste, ataki pizgaja po nocy, zeby bezproblemowo ataki weszly i nie bylo zadnych przeszkód, julian sie rano budzi i patrzy ale serwer juz mu padl. Pisalem mu juz na pw, zeby sie troche ogarnal i pisalem, zeby ip ludziom na pw wysylal ale on to chyba ma w dupie.

4story.pl ruless bijjjacz

Julian to polak xD

Żabojadek :3

We wakacje mogę odpalić na hamachi eq jakis dedyk na miech ale na dedyka to by musialo byc z 50 graczy po 5 zl na lepka smsem inaczej sie nie bawie xD na hamiahihi di pvp pocwiczenia 0 wojen moge odpalic we wakacje ;D stac stoi ale off ;P Jak bedziecie mieli ludzi to sie cos ogarnie. FCK dalem pena kumplowi jak walnie formata mam po plikach xD

Żabojadek :3

We wakacje mogę odpalić na hamachi eq jakis dedyk na miech ale na dedyka to by musialo byc z 50 graczy po 5 zl na lepka smsem inaczej sie nie bawie xD na hamiahihi di pvp pocwiczenia 0 wojen moge odpalic we wakacje ;D stac stoi ale off ;P Jak bedziecie mieli ludzi to sie cos ogarnie. FCK dalem pena kumplowi jak walnie formata mam po plikach xD

Ufff mam na plycie wypalone ;D

Juz te twoje serwwery miales i gowna ze ja pierdole najpierw placiles sms za 10 zl na miech a na 2 dzien all maja za darmo na 3 tyg

Jakoś nie przypominam sobie abyś wysyłał jakiegoś smsa na server. Oceniasz server po tym, jak płakali mi na all, że nie ma ludzi? Pozatym większość zgodziła się na testy za free aby było z kim się bić na wojnach. Server był dopracowany w 95%. Jednak komuś się to nie spodobało i go zniszczył, Drugi mój server stał przez miesiąc nie przerwanie i bez problemów wiec japka ;*

Tak jak up. Serwer tomek postawił na nowym ip i wiedzieli o nim nieliczni, jednak nawet nikt się nie upominał oto, że hajs zapłacił i pogral tylko 5dni. Był serwer na nowym ip i nikt nie gral więc sami jesteście sobie winni, bylo pisac do tomka albo wbić na ts.

Bez sensu takie serwery i reklamowac.. bo wiadomo ze padaja ja gram na takim fajnym patch 4.0 jest Wszystko odbugowane 24/7 nowe efekty kamienie marduk itp I od 2 tygodni jest i 0 atakow bo nie reklamuja jak wy .. Nawet jak tu zareklamujecie moga jakies nooby hackerske patrzec i se przetlumaczyc moga wiec ogarnijcie z tym..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [SERVER]Nowy Serwer 4Story !   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...