Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]bład MyBB16.10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Usuń stare i najlepiej wyczyść bazę MySql, gdyż błąd mógł się w niej również zapisać. Dopiero wtedy graj najnowsze MyBB

ale pozostaną mi wszystkie dane z forum > działy itd >

Trolling , hejty i wiele więcej !

Opublikowano

Nie, po wyczyszczeniu bazy danych wszystko zniknie, jeżeli chcesz aby wszystko zostało musisz rozwiązać ten problem ręcznie.

usuwam z programu wszystkie pliki z public_html wgram je ejszcze raz i zobaczymy

Opublikowano

Poza usunieciem plików usuń całą baze tak jak powiedział SeleX, tutaj masz zapytanie:

DROP DATABASE nazwa_bazy_danych
Opublikowano

Poza usunieciem plików usuń całą baze tak jak powiedział SeleX, tutaj masz zapytanie:

DROP DATABASE nazwa_bazy_danych

jestem w tym zielony , możesz napisać co i jak zrobić ? jak by co zrobiłem wcześniej kopie danychz forum .

Opublikowano

jestem w tym zielony , możesz napisać co i jak zrobić ? jak by co zrobiłem wcześniej kopie danychz forum .

Wejdź w phpMyAdmin i w Zapytania i tam wpisz to zapytanie

Opublikowano

wpisalem i wyskoczyla ze baza danych jest wylaczona to dobrze ? Zainstalowalem wszystko od nowa ale w cholere nic nie ma, może te kopie zrobione w ACP może uchronia mnie od robienia forum od nowa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...