Potempiony Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Witam dawajcie mi mody do pobrania wraz z opisem jak mozna szukam modów na wszystko ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assuan11 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 http://www.craftmodd.blogspot.com Masz tam 2 paczki zawierające kilka modów z opisem i instrukcją jak wgrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Potempiony Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 dzieki czekam na kolejne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assuan11 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Dzisiaj lub jutro dodam kolejny post z nowymi paczkami ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Potempiony Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 prosił bym dzis masz w profilu 3 gwiazdki jak jeszcze kolejne paczki dasz dam 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Potempiony Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 ;PPP MODY POSZUKUJE MODYDO WERSJI 1.5.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSeekeerWorld Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Polecam program minecraftversionchanger automatycznie instaluje modifikacje. Wysrarczy wybrać z ponad 20 modów i kliknąć zmień wersje. Łatwo i szybko. Link: http://www.mvc.craften.de/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assuan11 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 prosił bym dzis masz w profilu 3 gwiazdki jak jeszcze kolejne paczki dasz dam 5 Dodałem, jutro lub w poniedziałek zrobię 1 dużą paczkę z tych co obecnie zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Potempiony Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 oks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal12386 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 masz mody polecam ^.^ : toomanyitems - dodaje nowy manadrzer bloków nawed masz spawnery ten mod dodaje ci dostęp do bloków na codzień cięzko dostępnych np zgaszona czerwona pochodnia spawnery mobów i rakiet sylwestrowych ^.^ link zewnętrzny: tornado mod (uwarzaj bo cie porie dodaje wiatrz itoernado do minecrafta ) link zewnętrzny: http://www.youtube.com/watch?v=WCE5ilfVIBs podstawa modloader bez tego nic nie zadziała : elevator mod: - dodaje więcej urządzeń np windy itp ^.^ monitoring mod - dodaje kamery ^.^ i mój ulubiony mod more explosiwes (to więcej niż tnt ) dodaje granaty bomby gazowe i wiele tnt'ów tnt klonujący tnt c4 i atomówka (strasznie laguje to ta zielona ^.^) link: daj plusika ^.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assuan11 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Zapraszam na >bloga< dodałem listę kilkunastu modów wraz z opisem i linkiem do pobrania z tematu twórcy modyfikacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24konrad573 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 a może chcesz mój modpack wersją1.0.0 został wydany będzie co jakiś czas uptade czy poprawione błędy czy dodane mody. Zawiera 32 mody skontaktuj się przez gg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal12386 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 on chce na 1.5.2 a nie na pierwsząwersję po beta ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafPL Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Najlepiej szukać na: www.minecraftforum.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.