Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Problem z fiddlerem

leaveme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niech mi ktoś do jasnej ciasnej pomoże bo mnie coś trafi zaraz z tym fiddlerem, włączam seafight>składnice>fiddlera odpalam>ustawiam simulate modem speeds i breakpoint, robie reszta jak w poradniku i żadne gówno mi sie w tym fiddlerze nie pojawia.Nie mogę zbugować tych armat.

Opublikowano

Firefoxem próbuje. Robie wszystko co trzeba do czasu, bo gdy patrzałem na różne tuty to było pokazane jak po ustawieniu fiddla koleś klikał na armatę ale mu tej armaty nie przenosiło na statek tylko załączała mu się ona w fiddlerze u mnie sie tak nie dzieje po prostu armata sie przenosi na statek.

Opublikowano

Mam zainstalowane na pewno bo w innych grach też korzystałem z hacków.Pamiętam jeszcze, że po tym kliknięciu na armate jakiś czerwony kwadrat wyskakiwał w fidlerze u mnie tak się nie dzieje. Nie wiem co robie źle...

Opublikowano

Robiłem na IE niby wyszukiwało te procesy ale jak robiłem to nie dodawało mi armat tylko wyskakiwał komunikat, że za mało ich posiadam, żeby przenieść czy coś takiego.

Opublikowano

Nie koniecznie czasami na laptopie tez mi wogole nie blokuje stron( z wlaczony breakpoint'em), ani zadnych tych procesow mi nie wyswietla w fiddlerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...