'Raczek Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Witajcie. Przyszło mi troszeczkę wolnego czasu to postanowiłem zrobić forum MyBB 1.6.10 i udostepnić wraz z działami na MPC. Pluginem wraz z domyślnymi jest MyShoutBox. Reszta dość dużo zaśmieca tylko pamięć. Styl to IPBoard Inspired. W wersji v.2 Będzie dodane z 2 style etc. Teraz tutaj demo: xxx Lub: KLIKNIJ Pobieranie: http://www6.zippyshare.com/v/27871486/file.html albo KLIKNIJ Skan: @ EDIT Zapomniałem o passach: login: admin hasło: 123456 Dalej tut: Wchodzimy w Inc/config.php Tam w host dajemy host jak u mnie tam pisze np mysql1.ugu.pl Informacje dajemy z strony internetowej. Dalej jak wgramy wchodzimy w inc. Teraz config.php otwieramy ppm. Prawa plików i co jest ważne ustawiamy 777. Potem seetings.php robimy to samo. Wychodzimy z inc Teraz folder uploads otwieramy ppm i prawa plików. Dajemy 777, ale także dajemy przejdź do podkatalogów. Powtarzamy ta czynność także w cache. Za niedługo v2 i wyedytuje cały temat. [√]100 postów [√]200 postów [√]300 postów [x]400 postów [x]500 postów Odnośnik do komentarza
'Raczek Opublikowano 14 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Refresh. Zapraszam do korzystania. [√]100 postów [√]200 postów [√]300 postów [x]400 postów [x]500 postów Odnośnik do komentarza
Quarel™ Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 dzialy, konta itp znajduja sie w bazie a nie w ftp wiec zmieniajac passy w config na swoje i tak uzyska sie podstawowe mybb ktore bedzie trzeba zainstalowac. Odnośnik do komentarza
SquidPL Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Słaba paczka, ja osobiście robię lepszą jeśli nie muszę edytować stylu jak to dziś robiłem w jakieś 15 min @Edit Nawet nie spolszczyłeś dobrze albo i wgl. "Ashes to ashes and dust to dust" Oto nowa historia zwykłego człowieka: Members====>???====>???====>??? Odnośnik do komentarza
Nostelon Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Nie wiem po co jest ten temat? ;x Co w tej paczce jest ciekawego? To, że działy dodałeś? uuu GZ ..Przecież SB jest Oczywiście musiałeś dodać napis 'Silnik MyBB edited 'Raczek. Co jest bezsensu, bo i tak nikt nie bd tego trzymać i dla amatorów, więcej czasu zajmie szukania w szablonie tego napisu niż dodanie działów. :x Nawet menu nie jest spolszczone, styl forum gówno związane jest z metiniem. :x Skąd wiadomo, że nie ma w paczce skryptu, który umożliwia np. danie sobie admina po wpisaniu kodu? [Jako użytkownik]? Temat można zamknąć, bo jest głupi i bezsensu http://www.mpcforum.pl/topic/253182-dl-rendery-pomagajce-w-logo-serwera/ Odnośnik do komentarza
'Raczek Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Nie wiem po co jest ten temat? ;x Co w tej paczce jest ciekawego? To, że działy dodałeś? uuu GZ ..Przecież SB jest Oczywiście musiałeś dodać napis 'Silnik MyBB edited 'Raczek. Co jest bezsensu, bo i tak nikt nie bd tego trzymać i dla amatorów, więcej czasu zajmie szukania w szablonie tego napisu niż dodanie działów. :x Nawet menu nie jest spolszczone, styl forum gówno związane jest z metiniem. :x Skąd wiadomo, że nie ma w paczce skryptu, który umożliwia np. danie sobie admina po wpisaniu kodu? [Jako użytkownik]? Temat można zamknąć, bo jest głupi i bezsensu A może być się tak przyłożył wzrokowo, że to pierwsza wersja? v2 bd w niedziele bo jutro brakuje bo zawody a dzisiaj do szpitala Spolszczyć spolszczyłem. To język jest domyslny angielski. [√]100 postów [√]200 postów [√]300 postów [x]400 postów [x]500 postów Odnośnik do komentarza
Istny Diabel Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 DL nie działa. Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.