Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry podobne do WarZ i DayZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W gry z serii Stalker gra się trochę podobnie, trzeba jeść, uważać na promieniowanie itp.

Gra typowo singlowa, ale w podobnych klimatach.

Multi też jest.

Opublikowano

W gry z serii Stalker gra się trochę podobnie, trzeba jeść, uważać na promieniowanie itp.

Gra typowo singlowa, ale w podobnych klimatach.

Multi też jest.

Grałem już w S.T.A.L.K.E.R.A fajnie się grało :D, ale na czym polega gra multiplayer >?

Opublikowano

W sygnaturce u mnie masz link do mojego tematu z grami o zombie ;)

a co trzeba przetrwać hmm. Minecraft chcesz czy nie spełnia twoje wymagania ;)

Fallout

Opublikowano

Jeśli chodzi mu o gry typowo jak WarZ czy DayZ to takie gry nie istnieją. Nie ma innych gier podobnych do nich. Możesz poczekać, być może już w tym roku wyjdzie osobna gra DayZ Standalone.

Opublikowano

W sygnaturce u mnie masz link do mojego tematu z grami o zombie ;)

a co trzeba przetrwać hmm. Minecraft chcesz czy nie spełnia twoje wymagania ;)

Fallout

Napisałem

Gra nie musi być o Zombie

Opublikowano

no to fallout też musisz przetrwać lub minecraft

no ale tak spojrzeć na świat gier to tylko DayZ wyszło takie no a potem WarZ czyli wynika na to że na świecie są tylko 2 takie gry o.O

a jedni opierdzielają się z wydaniem gry a drudzy nic nie robią z cheaterami co za świat kasa na wyciągnięcie ręki setki a nawet tysiące fanów a oni nic o.O

Opublikowano

Polecam gre project zomboid niby podobna nie jest ale tematyka ta sama przetrwanie itd :) mimo że gra jest w wersji alpha bądź beta

Opublikowano

no to fallout też musisz przetrwać lub minecraft

no ale tak spojrzeć na świat gier to tylko DayZ wyszło takie no a potem WarZ czyli wynika na to że na świecie są tylko 2 takie gry o.O

a jedni opierdzielają się z wydaniem gry a drudzy nic nie robią z cheaterami co za świat kasa na wyciągnięcie ręki setki a nawet tysiące fanów a oni nic o.O

Dzięki spróbuję zagrać w Fallout 3 bo Fallout new vegas mi nie pójdzie :(

Opublikowano

No to tak jak już ktoś pisał typowo takich samych jak WarZ i DayZ niema jak znajdziesz to mi na PW napisz ;)

ale nie odbiegając od tematu podobno w stalkerze szukasz broni i musisz przetrwać bo cię mutanty atakują

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...