Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dam 10X5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomoze mi ktos odzyskac konto?? Nie hackowalem mialem staty 14;2 na UO i mnie zbanowali a nie wiem za co!!!!!!!!!!!

Niech mi ktos pomoze je odzyskac jak was prosze!!!!!!

Prosze o wzor takiego podania najlepiej po angielsku!!!! Moj nick w grze to sk4zany!!!! \

Za pomoc moge dac konto 25 lvl tylko odp zapomnialem ale ODP!!!!!!!

Opublikowano

Jeśli zostałeś zbanowany to znaczy ze nie bez powodu ^^

A jeśli bez powodu to powiedz czy ktoś z nich wysłał PS?

Robię spol,przepisuje chińskie znaczki priv

23hx- 99LVL OFF

YT2Game- 98LVL OFF

haosf3000- 99LVL OFF

123Wulin- 96LVL OFF

Monastyr(PL)- 45LVL ON-Chwilowo nie gram :)

csyt2- 95LVL OFF

Opublikowano

heh wiesz może ściągałeś jakieś G***** takie w którym był KeyLogger albo jakiś FIX nie wiedząc o tym ;] właśnie dla tego są scany dawane xD a co do pisania podania do wr może google albo translate ;] pomimo tego iż nie jest to za dobry translator ang - pol , pol -and ale zawsze coś . Wątpię żeby podziałało bo to nie GM chodzi i banuje po roomach tylko HS wykrywa czy coś jest nie tak np. wgrywanie modów czy podmienianie celownika do snipa . U mnie np . Xfire wykrywał jako hack xD ;/ ale bana nie dostałem bo nawet nie mogłem się zalogować bo od razu wyskakiwał Hack Detected . Jak kupowałeś premke no to masz większe szanse a tak to ...

Zbieram +

Opublikowano

heh wiesz może ściągałeś jakieś G***** takie w którym był KeyLogger albo jakiś FIX nie wiedząc o tym ;] właśnie dla tego są scany dawane xD a co do pisania podania do wr może google albo translate ;] pomimo tego iż nie jest to za dobry translator ang - pol , pol -and ale zawsze coś . Wątpię żeby podziałało bo to nie GM chodzi i banuje po roomach tylko HS wykrywa czy coś jest nie tak np. wgrywanie modów czy podmienianie celownika do snipa . U mnie np . Xfire wykrywał jako hack xD ;/ ale bana nie dostałem bo nawet nie mogłem się zalogować bo od razu wyskakiwał Hack Detected . Jak kupowałeś premke no to masz większe szanse a tak to ...

Co do tego się nie zgodzę ja dostałem bana na stare konto z dużym lvlem miałem 5x30 dni premke kupioną i odpisali mi tylko że ban był za złamanie regulaminu i nie od banują więc nie sądzę żeby od banowali możesz już zacząć koxić nowego chara..

MPCForum >> War Rock

25 postów [●] 50 postów [●]

75 postów [●] 100 postów [●]

150 postów [●] 200 postów [x]

250 postów [x] 500 postów [x]

To jest pies Bolt ^(_--)^. Bolt musi uratować Penny ^(_' ')^.

Opublikowano

Może to też być wina pingu weź jak grasz wylaczaj antywira ja tak zawsze robie pozatym mogles miec na kompie jakies hacki i wykrylo?

Opublikowano

jezeli ci wsyzkoczyl Hack Detected i dales OK to automatycznie masz bana :)

@Down RMCF1902

Dobre :)xD:D Jesli to ty to go niezle rozjebales xD

a szczerze to chyba tez go widzialem na ale na CQC na MARIEN choc nie jestem pewien :)

Polecam Kinga7 dziala mi od 4dni :)

mca.png
Opublikowano

mam pytanie...

... wchodziłeś na konto i sprawdzałeś czy pisze acc blocked?

ps. możliwe że to ban tylko na jakiś czas

aa w internecie są tutki jak napisać ticketa

jak nie znasz angielskiego to są translatory :)

Opublikowano

Ja tam osobiście translatorów nie polecam :P Lepiej weź słownik, usiądź przy biurku i zacznij go czytać o.O Ja tam kiedyś używałem translatorów i przez nie dostałem kape z franca :P Ja ich nie polecam ale to twój wybór :P

Opublikowano

Ja tam osobiście translatorów nie polecam :P Lepiej weź słownik, usiądź przy biurku i zacznij go czytać o.O Ja tam kiedyś używałem translatorów i przez nie dostałem kape z franca :P Ja ich nie polecam ale to twój wybór :P

Zastanawiam się czy jak kiedyś wejdę na forum nie zobaczę w każdym temacie choć 1 wypowiedzi tego użytkownika ;) tylko nie mówcie że jest bardzo aktywny ;)

MPCForum >> War Rock

25 postów [●] 50 postów [●]

75 postów [●] 100 postów [●]

150 postów [●] 200 postów [x]

250 postów [x] 500 postów [x]

To jest pies Bolt ^(_--)^. Bolt musi uratować Penny ^(_' ')^.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...