Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z kontem

Virttuoso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem w bardzo trudnej sytuacji otóż ukradziono mi konto ale to pestka historia dopiero sie zacznie...

Wszystko poszło łatwo z odzyskaniem konta lecz niestety nie było mnie w kraju ponad 4miesiące a złodziej tym czasem kupił rp za ponad 250zł.

Co mam zrobić , on mi pisze że pójdzie na policje jak nie oddam mu tego co wydał a niestety nie jestem w stanie , ponieważ wydaje mi sie ze to nie moja wina prosze o odpowiedz kto ma racje on czy ja.?

Opublikowano

Konto jest twoje, ty je założyłeś, więc nic mu nie musisz zwracać, jeśli konto zostało ukradzione nielegalnymi sposobami. Takie jest moje zdanie.

Opublikowano

Za wszystkie płatności na twoim koncie odpowiadasz ty czyli jeśli on zrobił to kredytką przykładowo i zgłosi to że to była nielegalna transakcja do banku dostaniesz zawieszenie na konto aż

do spłaty długu

Czyli cherback

Nie straszę go tylko taka możliwość jest

Opublikowano

@Damiankos

Tylko, że on nie będzie musiał za to płacić, bo te pieniądze nie zostały ukradzione. On tylko chce odzyskać to co jest jego.

Napisz jeszcze raz do supportu, że znowu Ci ten koleś zhakował konto i Ty te konto odzyskasz, a on kasy nie odzyska.

A poza tym jaką masz pewność, że on tam kupił te RP za 250zł? Może Cie podpuszczać, żebyś nie pisał do supportu, że chcesz odzyskać konto.

279981407253602336505.png
Opublikowano

To jest inaczej zwany Hacker , jeżeli zgłosił by na policje i oskarżył ciebie przed sądem , na pewno odwróciło by się postępowanie przeciwko hackerowi.

Opublikowano

Za wszystkie płatności na twoim koncie odpowiadasz ty czyli jeśli on zrobił to kredytką przykładowo i zgłosi to że to była nielegalna transakcja do banku dostaniesz zawieszenie na konto aż

do spłaty długu

Czyli cherback

Nie straszę go tylko taka możliwość jest

Będę pamiętać na przyszłość dzięki... Ukradnę komuś samochód kupie odświeżacz powietrza i powiem, że jest mój. Na drodze sądowej wygrałby to na pewno ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...