Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Specjalne konto

chomiklol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak @up. To są specjalne konta z których korzystają testerzy Gaijin. Testują one nowe samoloty i opcje. Często można ich zobaczyć na maszynach, których w grze nie ma jeszcze.

Opublikowano

Rock jest znaną postacią na polskiej scenie gamingowej. Lepiej mu dać takie coś żeby zaprezentował całość gry niż tylko początkowe samoloty :)

Opublikowano

mają chyba 200000 lwów i złotych orłów

Zapraszam na mój kanał youtube - www.youtube.com/MrDjKaspa

Masz jakieś pytania? GG : 44051502

Chciałbyś polubić mnie na facebooku? https://www.facebook.com/MrDjKaspa

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

Rock jest znaną postacią na polskiej scenie gamingowej. Lepiej mu dać takie coś żeby zaprezentował całość gry niż tylko początkowe samoloty :)

I tak grał Rezerwowymi tymi co się dostaje na początku >.<

Opublikowano

I tak grał Rezerwowymi tymi co się dostaje na początku >.<

Jak to Rock :) Jak oglądasz,to wiesz że pewnie bał się że wyżej baty dostanie ;)

Opublikowano

Jeśli chodzi o te specjalne konto, to jest konto prasowe. Przecież żeby gameplayer mógł coś pokazać, to nie będzie się męczył i wbijał poziomów itd. Taka jakby forma reklamy, Gaijin daje takie konto gameplayer-owi, który w zamian wrzuca jakieś recenzje czy tam rozgrywki z gry, który to potem wrzuca np. na youtube.

Inna sprawa, że ten materiał wg. mnie nie zachęca do gry, najlepiej gdyby przed nagrywaniem dowiedział się chociaż podstawowych rzeczy, a nie, że zaprosi sobie jakiegoś kolesia(który też wiedzą nt. gry nie grzeszy) doradzającego i cały ten gameplay leży i kwiczy.

Opublikowano

Materiał byłby świetny, gdyby nie Pan Nexos, "ekspert" który nie zna się na niczym, a pokazuje Rockowi jak grać. Uwielbiam oglądać filmy Rock'a ale ten wyłączyłem po 2 minutach.

Opublikowano

Jakbyście nie widzieli WT baardzo się rzuciło na polski rynek, widać to chociaż na forum co chwila są reklamy WT, a nie ma to jak zareklamować się w samym sercu świata gier, przeciętny widz Rocka pomyśli "WOW ale to fane, jak rock gra to ja też zobaczę co to jest" i w ten sposób ginjij czy jak to tam ;D będzie miało dajmy 5k graczy więcej, rock zarobi troszkę i tyle :)

1.jpg

Opublikowano

Bo polski rynek gier komputerowych jest bardzo silny. Szczególnie tematyka II Wojny Światowej. Wystarczy zobaczyć jak WoT podbił Polskę. Mamy jednych z najlepszych graczy :)

Opublikowano

O co chodzi z kontami specjalnymi ? Wiem tylko że mają nazwę : wt_test i numer konta np. wt_test873

to są kąta redaktorskie. Konta są te rozdawana dla youtube'rów [ sławnych takich jak ROCK] którzy chcą zagrać lub zareklamować

można było zauważyć że rock alone 2k grał kiedyś w war tunder na tym właśnie koncie redaktorskim.

>>>>>>>>>>>>Moja Sygnatura<<<<<<<<<<<<

Opublikowano

War Thunder, to na prawdę dobra gra. Ma duże szanse by wejść w e-sport a dokładniej w rozgrywki esl. Moim zdaniem jest to jak na razie najlepsza gra wojenna mmo jaka do tej pory wyszła. Grafika jest idealna, interfejs czytelny. A samoloty to świetne repliki, od dziecka interesuję się samolotami i czekałem na coś takiego.

Larry-Chen-Speedhunters-dubkorps-audi-31.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...