kriszv Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Witam. Mam dużo kart do twierdzy lecz niestety nie mam bohatera. Z jakiego pakietu moge go wylosować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Pakiet Bohaterski lub zwyczajny pakiet, ale szansa wynosi prawdopodobnie ~2%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriszv Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Dzięki pomogłeś. I teraz zauważyłem jeszcze jedno że można dostać bohatera twierdzy po zakończeniu kampanii - taka informacja dla innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GarfieldCat Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Możesz jescze kupić całą talię twierdzy ,ale nie polecam. All Bad things must come to an end. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retaliate Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 @up dlaczego nie polecasz? bo właśnie też zastanawiam się nad kupnem całej talii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukinar Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Talie są szitowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GarfieldCat Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Ponieważ w tali nie ma żadnej epickiej karty i umiętności , a po za tym kosztuje 65k (czyli 5x pakiet posiłków,czyli 5 epickich ) All Bad things must come to an end. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.