Buckyaner Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Witam. Mam problem. Mianowicie jak gracz dostanie bana po stracie zyc (mam LifeMC na serwie) a usune pliczek o nim z plugins/LifeMC/Data to wyskakuja mu takie błedy (gdy wyjdzie na serw, i nie moze sie ruszac) Proszę o szybką pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pucek001 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Ty nie usuwaj folder data tylko wejdzi w niego i wejdzi za pomocą notatnika (polecam note pad+) do pliku o nicku tego gracza zmień życia np miał 0 a zmień u na np.10 max żyć domyśle 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buckyaner Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Dobra już rozwiązałem problem. Plugin LifeMC gryzl sie z NoCheatPlus a mam pytanie (chyba o authme, chodzi) Jak gracz wchodzi na serwa (po banie - czas minal) i zaloguje sie /login hasło to wywala go w 1 podstawowy (ustationy przez mape) spawn jak to naprawic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.