Kowalski2407 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Mój kuzyn grał w cs'a przestawił sobie czułośc myszki i gdy wcisnął F1 serwer mu się reloaduje a powinien kupowac rzeczy. I gdy chcę sobie zagrac na innym serwie to gdy włączam: "Find Server" włącza mi się tylko ten jeden na, którym on grał. Co jest ? Proszę zdejmijcie mi parę % tak bardzo się staram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowalski2407 Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Jednak gdy naciskam nawet opcje itp. czyli new game lub nawet wyjście to cały czas ten serwer. Proszę zdejmijcie mi parę % tak bardzo się staram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~MatioseroX~ Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Proponuję przeinstalować grę. Prawdopodobnie serwer sobie bindy w configu Twojego kuzyna pozmieniał. Radzę nie grać na Ruskich serwerach ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowalski2407 Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 THX Proszę zdejmijcie mi parę % tak bardzo się staram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.