Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z połączeniem

Dikej009

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dalej to samo po reinstalu, i wywala mi taki komunikat ,, cannot connect the authorization serwer" , wie może ktoś o co chodzi?

Opublikowano

Jeśli masz Launchera od NCSoftu po pobraniu masz automatycznie region Europe ustawione w nim, ale NCSoft nie obsługuje Europy musisz zmienić tam na NA. (Otwórz launchera File->Settings zakładka Advence i będziesz tam miał region Europa zmień na North America. ) Ale wiesz o tym że jeśli masz Launcher od NCSoftu bd grał tylko na Amerykańskich serwerach co wiąże się z większymi lagami/pingiem Gameforge obsługuje Europe.

Opublikowano

to przez jaką strone mam ściągnąć od gameforge? A jak mam zainstalowane aion north america to da rade jakoś walnąć na serwer eu bez ponownego ściągania?

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo to nie. Ale pobierz Launchera od GameForge wskaż folder z Clientem NC może nie będzie musiał pobierać całego cliena tylko cześć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...