maxym17a Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Witam! Przed chwilą miałem włam na RCON po przez co jakiś gracz mógł używać komend do których ma uprawnienia tylko administrator serwera.. Pytanie ode mnie to jak zabezpieczyć hasło do RCON / Kod php pod który jest napisany Itemshop tak aby nie można było już się włamać (Wiem, że to przez Itemshop) I czy w ogóle da się coś zrobić? Nagradzam + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxym17a Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 HELP SZYBKO MAM WŁAMY CAŁY CZAS! HELP! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e4aENHQe2uWCCvQfUJsTGQCZJDmLRpof Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Przypuszczam że korzystasz z darmowego itemshopa. Jeżeli nie to daj jego kod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Pewnie korzysta z itemshopa drama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxym17a Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 To nie itemshop drama . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazeZero Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Przyłaczam się do tematu. Też poszukuje takiego czegoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenStylOdLajka Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Ustaw hasło do RCON'a z kropkami, przecinkami. Wtedy nie masz szans na włam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 ustaw najlepiej haslo do rcon min. 16 znakowe kliknij i w pliku od itemshopu gdzie podajesz dane do rconu to ustaw chmod na 400 i powinna byc dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.