VertOne Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 czy to działa : www.play4free.eu/ chodzi mi o ten program powiedziałbym że to fake lecz jest to na ankiety a w innycch grach jak nostale czy mt2 są możliwe wirtualne pieniądze za pomocą ankiet co myślicie ? by ScoTubeDev 2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lambabaa Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 W niektórych rgach jest coś takiego jak SponsorPay i tam rozwiązujesz ankiety, testujesz programy czy inne tam, to się dostaje małą sumke np. rpO tym nigdy nie słyszałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VertOne Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 no to właśnie pisałem że są sponsor pay lub super rivalds lecz nie do końca mi pomogłeś gdyż pytam o lola a nie o metka czy nostale its by ScoTubeDev 2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeeCreator Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Przyłączam sie do pytania , jestem ciekawy czy to działa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nezvik Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Stawiam, że to fake. Czemu ? "Wyślij linka do 20 osób to dostaniesz skrórke quinn" - Już widać, że strona nie jest poważna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pantis Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Wiesz co nie próbuj tego bo : 1. Nie znam tego programu, ale większość tego typu to jest kit :P 2. Najebią Ci wirusów 3. Jest to nielegalne i mozesz stracic konto na lolu :P Rób jak chcesz :P Ja tak o tym sądze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo! Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Zaglądając codziennie do swojej skrzynki pocztowej i wyjmując z niej kolejne punkty Riot Point, śmieje się, z jaką łatwością to wszystko zrobiłem - a jakie duże problemy mają z tym inni gracze.Zmieniłbym to zdanie na takie:Zaglądając codziennie do swojej skrzynki pocztowej i wyjmując z niej kolejne loginy i hasła do kont bezmyślnych ludzi, śmieje się, z jaką łatwością to wszystko zrobiłem - a jakie duże problemy mają z tym inni gracze.To jest totalny fake, nie dajcie się złapać. Sygna by Nathalie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VertOne Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 no cóż - więc zostaje mi zarabiać 5$ dziennie ;( można zamknąć by ScoTubeDev 2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barej123 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 no cóż - więc zostaje mi zarabiać 5$ dziennie ;( można zamknąć Jak zarabiać 5$ dziennie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VertOne Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 sorki, jest to mój prywatny sposób, w pełni legalny kiedyś jak będzie mi się chciało to napiszę o tym tuta, tylko nie jestem pewien czy dawać polaczką sposób na rp bo każdy na 1lvl bedzie kozaczył z np. mecha kha a jego skill będzie równy 0 pomyśle i może napiszę cls please by ScoTubeDev 2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.