Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs-Co sądzicie?

Sinisalo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ;)

Może tak jeszcze przed tym o co chce was zapytac.Przepraszam za umieszczenie tego tematu tutaj,ale naprawde nie wiem gdzie miałbym go wstawić.Jeszcze raz dziekuje i przepraszam.

A więc od ostatnich 2 miesięcy nagrywam filmy związane z Metin2.PL na YouTube.Postanowiłem,ze zrobie pewien konkurs,który ma na celu wypromować mój kanał i uzyskać więcej subskrybcji.Nie będzie to zaden Fake.Zastanawiałem się nad nagrodą,zeby najlepiej była związana z Metinem.I w pewnym momencie wpadłem na pomysł,ze głowną nagrodą konkursu będzie Konto 50 Lvl Body skille Aura P i Berserk G1.Cała postać jest na serwerze S14.Zasady byłyby proste Subskrybuj i daj Like pod wybranym filmem.Na koniec losowanko i wybrana osoba dostaje postac wraz z emailem.Co sądzicie o takim konkursie?

Dzięki za wszystkie odpowiedzi ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jak chcesz zyskać z 50/100subów a po konkursie 70/80% stracić to czemu nie

ale takie coś to lipa i dla leniwych ;) wymyśl coś lepszego niż to co było powielane przez wielu ludzi .

Hejo

Opublikowano

Ja sądzę o tym że jest to FAKE.Nikt by takiej postaci nie oddał FAKE ponieważ jest więcej warta niż te wszystkie łapki i suby na YT.

Na MPC jest również zakaz umieszczania filmików z takimi "konkursami"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...