Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Minecraft drop z rudy czy ze stone?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrób tylko ,że diamenty wypadają ze stone a reszta nie.Najlepsza szansa to 0,4% lub 0,3% .

Opublikowano

Drop rud z rud. Już mnie wkurzają te serwery z OtheDropsem.

Nie ma żadnej uciechy ze znalezienia cave'a, ani diaxów. Bo wszystko zależy od szczęścia.

Orebfuscator - Anty x-ray

i jest git.

343731479829004887779.png

Opublikowano

na diamenty ze stone planuje dac 0.7%
jeszcze piszcie czy z rud czy ze stone

MPCTaylor

A zagral bys? :D

Szukam sponsora PW !

Opublikowano

Jak można robić drop ze stone? -.- To niszczy Mc. Ja korzystam z Orebfuscatora. I ten plugin polecam wszystkim.

Zapraszam na jedyny taki serwer w Polsce. ;] ----> KLIK  <----

Opublikowano

Ustaw all zeby dropilo ze stone to będzie taki serwerowy anty x-ray :)

Iron 1,0%

Gold 0,8

Emerald 0,7

Diamond 0,3

Ja tak miałem :)

#JebacSygnatury

Opublikowano

Jak można robić drop ze stone? -.- To niszczy Mc. Ja korzystam z Orebfuscatora. I ten plugin polecam wszystkim.

Ale Orebfuscatora dla mnie jest glupi. Chodzisz po cave czy kopiesz i myslisz ze ruda a tu stone..

Szukam sponsora PW !

Opublikowano

Najlepiej dać drop z rudy... Bo z stone dużo osub nie lubi.. Radze wgrać plugin Anti X-ray.. Bardzo fajny plugin masz tutaj link do najnowszej wersji : http://dev.bukkit.org/server-mods/anti-x-ray/

W tym pluginie możesz ustawić co się pokarze jak użyjesz xray np blocki diaxów i tnt :).. Sam bym radzil dac glowstone bo jak ktoś użyje xray to go strasznie zlaguje.

Nieregulaminowa sygnatura. Majkel

Opublikowano

@TheLexPL

Orebusfactor nie służy do tego.On po prostu blokuje ,że x-ray się nie włączy.

Opublikowano

Orebusfactor przy okazji mocno laguje serwer . I on służy do tego że gdy klikniesz X to pokazuje Ci mossy cobellstone i jakieś inne rudy

#JebacSygnatury

Opublikowano

@2up Nam chodzi ,żeby zamiast OtherDrops dał Orebusfactor lub jakiś anty-xray a nie diamenty ze stone.

Opublikowano

Ale Orebfuscatora dla mnie jest glupi. Chodzisz po cave czy kopiesz i myslisz ze ruda a tu stone..

Do tego właśnie służy OtherDrops.

Orebusfactor przy okazji mocno laguje serwer . I on służy do tego że gdy klikniesz X to pokazuje Ci mossy cobellstone i jakieś inne rudy

U mnie nawet na zwykłym slotowym śmiga. Zależnie od konfiguracji.

a do czego?

Orebfuscator blokuje x-ray'a nie zmieniając tym samym rozgrywki uczciwym graczom.

Zapraszam na jedyny taki serwer w Polsce. ;] ----> KLIK  <----

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...