BojLeRv15 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Witam. Wczoraj kupiłem bf 3 wersję pudełkową. Dzisiaj postanowiłem zacząć ściągać. Aktywowałem swój klucz, włożyłem płytę i co ? ... 17 godzin pobierania. A transwer mam ponad 378 kB/s. Teraz wracając do tematu. Zna ktoś sposób jak przyśpieszyć pobieranie tego? Koledze ściągało się około 6/7 godzin. 2 pytanie. Czy druga płyta będzie się tak samo długo ściągała? Z góry dzięki. Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza
MaTe ^^ Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Witam. Wczoraj kupiłem bf 3 wersję pudełkową. Dzisiaj postanowiłem zacząć ściągać. Aktywowałem swój klucz, włożyłem płytę i co ? ... 17 godzin pobierania. A transwer mam ponad 378 kB/s. Teraz wracając do tematu. Zna ktoś sposób jak przyśpieszyć pobieranie tego? Koledze ściągało się około 6/7 godzin. 2 pytanie. Czy druga płyta będzie się tak samo długo ściągała? Z góry dzięki. Proszę o pomoc Dwa dni temu miałem taki sam problem, bo pokazywało mi +40 godzin pobierania. Leciało x3 razy wolniej niż powinno zostawiłem na noc i koło 22 leciało już nawet lepiej niż powinno. W dzień chyba origin jest przeciązony, dlatego spróbuj w nocy. Bo jeszcze, jak mi rano się pobierało to znów spadło do x3 wolniej. Odnośnik do komentarza
BojLeRv15 Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 @up No dobra. Spróbuję w nocy. Łap like. Ma ktoś inne pomysły? Odnośnik do komentarza
FatherOvTerror Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Wyłącz wszystkie programy które korzystają z połączenia internetowego. Wyłącz najlepiej wszystkie programy, a zostaw Origina. Przeglądarke też. Powinno pomóc Nie tyle groźny jest rosyjski czołg, co jego pijana załoga. Odnośnik do komentarza
BojLeRv15 Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 @Topic No dobra, dzięki za odp. DO ZAMKNIĘCIA Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.