Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Gracze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam..

Mam pewien problem..

mianowicie jak gram na moim serwerze hardcore to jak mam nowego gracza to jak wyjdzie to nie moze wyjsc ze spawna i poza spawnem nic niszczyc musze mu dac opa..

Pomozcie

Oto moje pluginy: http://imm.io/15z1j

Powiedzcie co usunac itp zeby mogli rozwalac..

mylittleponym.pngSygnatura by Shavire <3

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Opublikowano

w essentials?

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Opublikowano

nie mam essentials anti build ;)

Opublikowano

jak sie update'uje world edit na maxrate.pl??

Opublikowano

1:

Masz plugin WorldGuard to bardzo proste.. Robisz tak zaznaczasz spawn i robisz cubboida np spawn ./rg define spawn puznien ./rg flag spawn build deny..

To daje ci ochrone spawnu..

2:

PO KROKU 1 piszesz 1 komende i masz po sprawie a mianowicie ./rg flag __global__ build allow

I sie cieszysz :).

A permissions nie są potrzebne ..

Nieregulaminowa sygnatura. Majkel

Opublikowano

Nie wiesz jak dodać plugin a bierzesz się za serwer ??

Pobierasz nową wersje i przez FTP wrzucasz do folderu Plugins

A jak nie zadziała to wpisujesz tak /region flag _global_ build allow a jeżeli chcesz dać cuba na spawn to piszesz /region flag Spawn build deny

#JebacSygnatury

Opublikowano

Też Tak miałem , i widze że plugin ModifyWorld masz;) więc musisz do permissi Gracza dodać

-modifyworld.*

i będzie dobrze;)

Opublikowano

Też Tak miałem , i widze że plugin ModifyWorld masz;) więc musisz do permissi Gracza dodać

-modifyworld.*

i będzie dobrze;)

To nie ma sensu... Poprostu dajesz 1 KOMENDE ./rg flag __global__ build allow .. I po sprawie

Nieregulaminowa sygnatura. Majkel

Opublikowano

Kolega @up jak nie wiesz o co chodzi to się nie wypowiadaj.

Co do tematu, to koledzy którzy podają ci Permissions modifyworld.* mają rację, lecz ja bym usunął plugin ModifyWorld, oraz kilka innych pluginów, które nie są przydatne na serwer Hardcore.

MyHome,CookieMonster,iConomy,Timber,PlayerSttusSigns,ButtonWarp,Jobs,LWC,ChestShop

CookieMonster usuń z tego względu, że masz OtherDrops, i możesz dodać drop, do czego chcesz.

A reszta którą podałem jest bardziej na serwer FreeBuild, a nie Hardcore.

Pomogłem?? Kliknij Lubię To

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...