jony12345 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Witam . Chcialbym by ktos kto juz kupowal nx przez paysafe card powiedzial mi jaki bedzie koszt zakupu 25000 nx . Chce placic w walucie GPB . widzialem kalkulator walutowy na ich stronie ale wole zeby powiedzial mi ktos kto juz kupowal i wie ile zaplacil bo nie chce kupic tej karty za 100 zl i zeby potem mi to nie starczylo na to co chce . Odnośnik do komentarza
Wilczek Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 To wszystko też raczej zalezy od kursu Funta Brytyjskiego. Przy kursie 4.89 ( aktualny ) wyjdzie to ok. 97 zł więc powinno starczyć... lecz jeżeli kurs się zmieni też cena. Dlatego kup więcej niż 100 zł kod PSC, w razie wypadku. Cristiano. Odnośnik do komentarza
jony12345 Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 wyszlo nieco ponad 100 zł wiec bylem zmuszony kupić w euro . ;/ temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.