CoDowiec Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Siemka.Gdy właczam battlfielda wszystko idzie , bf mi sie pojawia na pasku.Gdy go klikne wlacza mi sie tylko ramka battlefielda bez gry i na polowie ekranu.Daje screena. Odnośnik do komentarza
Popielnik Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Odpal bf3 i wciśnij alt+enter. Podaj specyfikacje kompa, aktualizowałeś sterowniki do karty ? Odnośnik do komentarza
KrisNew Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Aktualizacja sterowników (ew. można zainstalować starsze stery) Odnośnik do komentarza
CoDowiec Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Specyfikacji nie ma sensu bo juz gralem to nie jest pierwsze uruchomienie , zobacze sterowniki Odnośnik do komentarza
Popielnik Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 jak aktualizacja nie pomoże to napraw instalacje originem Odnośnik do komentarza
CoDowiec Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Nic nie działa dalej tak samo już nie mam pomysłów Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.