Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ethana.eu

gzrxxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dziś chciałem rozpocząć gre na serwerze "ethana". Dlaczego chciałem zacząć ale nie zacząłem ? I tutaj pojawia się problem. Pobrałem klienta, załączyłem, a tutaj "błąd podczas łączenia z serwerem". Poczytałem trochę na forum, rozmawiałem z ludźmi z TS`a, tutaj powiedzieli mi że zagraniczne IP co za tym idzie internet radiowy jest zablokowany, tylko się zastanawiałem dlaczego ?! Na forum doczytałem że ktoś z londynu chciał się le` włamać na serwer. Yhm.... Mieszkam w okolicach Krakowa, aha, nie ogarniam tego ale jak się dowiedziałem to administracja nie ma zamiaru robić z tym nic, serwer postawiony tylko dla osób z internetem "kablowym" Pozdrawiam :)

Opublikowano

Witam, dziś chciałem rozpocząć gre na serwerze "ethana". Dlaczego chciałem zacząć ale nie zacząłem ? I tutaj pojawia się problem. Pobrałem klienta, załączyłem, a tutaj "błąd podczas łączenia z serwerem". Poczytałem trochę na forum, rozmawiałem z ludźmi z TS`a, tutaj powiedzieli mi że zagraniczne IP co za tym idzie internet radiowy jest zablokowany, tylko się zastanawiałem dlaczego ?! Na forum doczytałem że ktoś z londynu chciał się le` włamać na serwer. Yhm.... Mieszkam w okolicach Krakowa, aha, nie ogarniam tego ale jak się dowiedziałem to administracja nie ma zamiaru robić z tym nic, serwer postawiony tylko dla osób z internetem "kablowym" Pozdrawiam :)

to sobie tez musisz pociagnac kabla i po problemie ? coz to za problem wgl ten serwer jest przypalowy jak dla mnie

Opublikowano

to sobie tez musisz pociagnac kabla i po problemie ? coz to za problem wgl ten serwer jest przypalowy jak dla mnie

źle mnie zrozumiałeś, nie chodzi o to że podłącze do anteny kabel i już. Chodzi o neostrade, linie telefoniczne.

Opublikowano

Mi wszystko działało ładnie mam radiówke pograłem 2 godzine potem wyszedłem na piwo wracam chce pograć i piszę błąd połączenia z serwerem... ŻENUA!

Opublikowano

witam mam ten sam problem od wczoraj pisze mi błąd połączenia z serwerem, jakaś lipa z clientem ^ ^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...