Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] przy instalacji

kacper1985

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem poniewaz kiedy sciagnolem sobie lola zalanczam instalke i wyskakuje mi

starting pando media booster ładuje sie do końca i wyskakuje

your system is currently nor allowing acces to our servers check your firewall and or security software settings to allow PMB.exe to run

visit the help page or contac us at bla bla bla i tam taki mail odnich jest

prosze o pomoc fire wall mam off i dalej nie dziala prosze o pomoc daje like

Opublikowano

a co to ten ccleaner to jest instalka leauge of legends ? czy co mógł by mi ktoś normalnie wytłumaczyc bez tych ccleaner albo chocby co to znaczy najlepiej w punktach i bardzo dokladnie

Opublikowano

a co to ten ccleaner to jest instalka leauge of legends ? czy co mógł by mi ktoś normalnie wytłumaczyc bez tych ccleaner albo chocby co to znaczy najlepiej w punktach i bardzo dokladnie

1. Jeśli usunąłeś według moich wskazówek PMB, a nie zadziałało to pobierasz CCleaner

2. Sprawdzasz nim dokładnie czy nie ma śmieci,które mogłyby utrudniać instalację Lola.

3. Jeśli dalej nie działa, pobierasz instalatora LoLa jeszcze raz.

Opublikowano

Ale co to znaczy smieci ccleaner to program do usuwania programow wienc co mam nim usunac majac na mysli smieci nie rozuimem jak bys mi to wytlumaczyc jak jakiemus idiocie bo ja jestem kompletnie zielony w tym temacie.......

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...