Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Szybkie pytanie Churchill III !

Aziraal321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaje mi sie że około 25k. Na czysto oczywiście ;)

Haha za 600 dmg ?

Moim zdaniem wyjdziesz 10k na czysto max 12k ale wątpie

Opublikowano

ThePro, masz ten czołg wogl?

Ja nim wyciągam na takiej bitwie, bez premki po 15-18k na plus.

Bardzo dobry wybór jak na premkę T5. Genialny, polecam ze względu na dobre zarobki i przyjemną grę.

Opublikowano

ThePro, masz ten czołg wogl?

Ja nim wyciągam na takiej bitwie, bez premki po 15-18k na plus.

Bardzo dobry wybór jak na premkę T5. Genialny, polecam ze względu na dobre zarobki i przyjemną grę.

nie ma go bo by wiedział że za 600 dmg min. 20k zysku..

Sig.png

Opublikowano

Offtop mam 400 golda, a ten czołg jest za 750 czy opłaca się zapłacić 2 sms za 7zł na ten czołg? W ogóle ten czołg jest dobry, dobre obrażenia, penetracja i pancerz?

Opublikowano

Offtop mam 400 golda, a ten czołg jest za 750 czy opłaca się zapłacić 2 sms za 7zł na ten czołg? W ogóle ten czołg jest dobry, dobre obrażenia, penetracja i pancerz?

Dosyć dobra penetracja (wystarcza na ten tier spokojnie). Jego obrażenia są bardzo średnie ale nakurwia jak karabin,a pancerz od przodu praktycznie nie do przebicia.

Opublikowano

Dosyć dobra penetracja (wystarcza na ten tier spokojnie). Jego obrażenia są bardzo średnie ale nakurwia jak karabin,a pancerz od przodu praktycznie nie do przebicia.

Pancerz od przodu nie do przebicia? Bitch please... Legendarne 176mm pancerza ma tylko na dolnej płycie, reszta przodu jest bardzo miękka.

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

Przeciez to jest qrwa niemozliwe ze za tak beznadziejna bitwe 20k zysku, premki V tieru maja podobno tylko troche wieksze zarobki od normalnych

Na premium to sie jeszcze zgodze ale bez?

Ja zeby nastukac 20k zysku to musze przynajmniej 2kdmg i kilka fragow walnac czolgami nie premium.

Opublikowano

Przeciez to jest qrwa niemozliwe ze za tak beznadziejna bitwe 20k zysku, premki V tieru maja podobno tylko troche wieksze zarobki od normalnych

Na premium to sie jeszcze zgodze ale bez?

Ja zeby nastukac 20k zysku to musze przynajmniej 2kdmg i kilka fragow walnac czolgami nie premium.

Zależy też, co dimejdżysz :)

Ja w bitwie ostatnio nawaliłem 400 obrażeń , bo nie doczołgałem się na linię, a zarobiłem 16k na czysto bez premki :)

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...