Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak dodać interfejs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam znalazłem pare interfejsów ale nie moge znaleść jak je dodawać wszędzie pisze żeby podmienić locale_pl i etc

ale ja chce wyciągnąć tylko to co odpowiada za interfejs w tych plikach

napiszcie co w nich odpowiada za interfejs bo chce zachować znaczek gm itp tylko zmienić wygląd interfejsu

Opublikowano

w tematach z downloadem daja glownie pliki ktore nalezy wrzucic do rozpakowanego locale, etc zrobic wpisy i spakowac najlepiej daj link do tematu ktory chcesz to ci wytlumacze

sygna1.png

Opublikowano

Musisz wypakować pliki etc z clienta i wkleić do niego pobrane pliki.

Jak przeniose wszystko z pobranego pliku to znikną mi itemy itp bo w środku jest też np.item list,item proto,znaczki gm

chce wiedzieć które pliki odpowiadają za wygląd okienek żeby tylko je zamienić

Opublikowano

nie czaje. Jakim cudem Ci mają zniknąć? Przecież podmieniasz te co masz w paczce, nic nie usuwasz.

Ale w nowym locale nie ma mojego np.item list,item proto

przeniose wszystko tylko nie znaczki gm,item proto i item list

bo chyba się nie dowiem które pliki odpowiadają za wygląd okienek a nie mam czasu tyle czekać

Opublikowano

ale z tego nowego locale kopiujesz pliki które są w nim a nie cały folder !

Rozumiesz? Wchodzisz w foldery dopóki nie będzie pliku i te plik kopiujesz to takiej samej ścieżki w Twoim locale. Np. znajdujesz windows.dds -> kopuj -> szukasz wodows.dds w Twoim locale i podmieniasz plik.

Opublikowano

ale z tego nowego locale kopiujesz pliki które są w nim a nie cały folder !

Rozumiesz? Wchodzisz w foldery dopóki nie będzie pliku i te plik kopiujesz to takiej samej ścieżki w Twoim locale. Np. znajdujesz windows.dds -> kopuj -> szukasz wodows.dds w Twoim locale i podmieniasz plik.

Tylko że w tym folderze są też inne pliki np.item list itp nie wiem jaki interfejs ty wgrywałeś ale w tym co ja pobrałem nie ma tylko plików interfejsu

Opublikowano

aha to pobierz byle jaki interface i zobacz jakie w nim są pliki. Będziesz wiedział które musisz skopiować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...