Kamillo32 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Witam Poszukuje pluginu który dodaje coś typu /rules, czyli mogę sobie napisać np informacje o Vipach i po wpisaniu komendy /vip będą się graczom wyświetlać tam jakies informacje... Może trochę nie jasno opisałem ale się śpieszę Z góry dzięki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzu55 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Proponuje plugin informator wpisujesz komede i co ma sie pokazywac np wpisujesz na serwerze Vip i pokazuje ci sie tekst jaki wczesniej napisales w configu Pozdrawiam Pomogłem? Daj "Lubię TO!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domek33 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Customcommands ustalasz własną komendę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomT2000 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Plugin Informator - najprostszy chyba Link: http://www.mpcforum.pl/topic/867426-tutdlnie-mojego-autorstwainformator/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamillo32 Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Dzięki za szybką odpowiedź ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenStylOdLajka Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 MyCommand najlepszy ze wszystkich. Najwięcej możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MPCTaylor Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 VipInfo też spoko. Po prostu dla Ciebie będzie chyba najłatwiejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.