AthlonX2 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Mam problem zrootowaniem SE WT19i problem polega na tym ze nie moge znalezc juz darmowego programu ktory mi zrootuje telefon. Mam włączony Debugowanie USB Probowalem takiemi programami jak SuperOneClick FlashTools I bez skutku 1 program sie zacina przy 5-7 kroku a Flash ma jakies problemy znalazlem tez program root droid wszystko szlo pomysle do czasu gdy trzeba bylo wprowadzic klucz licencji... WIec co mam zrobic w tej sytuacji ? Odnośnik do komentarza
RobeM Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 naucz sie czytać dokładnie to co pisze i dopiero rotuj flashtool robi to idealnie upgrade do starej wersji softu, potem uaktualnienie albo rób to co jest w poradniku krok za krokiem ! i najważniejsze ZASTOSUJ SIĘ DO AKTUALNYCH WERSJI PROGRAMÓW I SPRAWDŹ SWOJĄ WERSJE TELEFONU , NIE NA KAŻDYM MMODELU DZIAŁAJĄ KONKRETNE TUTORIALE ale to już twój problem poczytać sobie na android.com.pl w dziale dla LWW co i jak i dopiero poszukać WŁAŚCIWEGO TUTORIALU If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza
AthlonX2 Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Więc tak. Znalazłem poradnik tylko pisze ze nie działa to na wersji .62 ( własnie taką posiadam) czy jesli uda mi sie obnizyc wersje po czym zrootowac to jest taka możliwośc przywrócenia do wersji .62 juz z rootem. ? Odnośnik do komentarza
Misiekantos253 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Obnizasz do .58, flashujesz 1-wsza czesc, aktualizujesz do .62 i flashujesz 2-ga czesc (jest jeden poradnik kopiowany miliona razy, starczy poszykac 3min i znajdzesz). Jak chcesz odrootowac to flashujesz czysty .62 flashtoolem. Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.