Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer ok. 2000zl

Sunnyline2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam jakiegos dobrego zestawu do gier i przegladania internetu :) Nie wiem czy bede robil OC bo kompletnie sie na tym nie znam. Chodzi mi tu o sam komputer bez myszki itp. Bo to mam z starego, nareszcie wali sie karta graf. i czas na zmiane :) Jesli czegos nie dopisalem napiszcie.

Sry za duble temat ale net zamulil

Opublikowano

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Opublikowano

http://www.morele.net/inventory/info/kPCfGM/

Wydajna karta (większość nowych gierek high-ultra) + i5 który w tym budżecie bije wszystko, 4GB RAM (wystarczy póki co, w przyszłości można dołożyć), dysk 500GB (myślę że większy CI nie potrzebny)

@UP

a po co tracić na to kasę ? dla USB 3.0 ? ;f

Opublikowano

http://www.morele.net/inventory/info/kPCfGM/

Wydajna karta (większość nowych gierek high-ultra) + i5 który w tym budżecie bije wszystko, 4GB RAM (wystarczy póki co, w przyszłości można dołożyć), dysk 500GB (myślę że większy CI nie potrzebny)

@UP

a po co tracić na to kasę ? dla USB 3.0 ? ;f

Jaki system, win 7,8? Bede dokupywac ramy. Zagram w nowe gry na dobrych detalach?

Na morele moga odrazu zlozyc pc?

Opublikowano

Możesz brać Win 8 - nowsze gry lepiej na nim hulają. Tak pograsz spokojnie na mocno średnich, wysokich i nawet na full opcjach (zależy w co).

Mogą złożyć. Ktoś zaraz pewnie Ci poda kod i zapłacisz tylko zeta za złożenie.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Np dlatego, że większość H61 nie obsługuje Ivy ;)

Lol, większość nowych właśnie obsługuje IB :f

Co do systemu to Win8, świetny jest, instalujesz sobie np. Start8 i już masz normalne menu a wydajność większa od Win7

Opublikowano

Lol, większość nowych właśnie obsługuje IB :f

Co do systemu to Win8, świetny jest, instalujesz sobie np. Start8 i już masz normalne menu a wydajność większa od Win7

"większość nowych" dobrze, to ująłeś.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

tylko dvd wezme z nagrywarka,

to znaczy ? masz tam już napęd LiteOna, sam posiadam i jest dobry i dość szybki

ogólnie zestaw dobry, w tej cenie nic innego raczej

Opublikowano

to znaczy ? masz tam już napęd LiteOna, sam posiadam i jest dobry i dość szybki

ogólnie zestaw dobry, w tej cenie nic innego raczej

Na molele pisze ze "zapis dvd: nie dotyczy" Czemu ?
Opublikowano

Szczerze nie wiem, ostatnio nagrywałem Windowsa 8 na płytkę DVD 4,7GB i normalnie poszło.

Napisali tak i teraz nie wiem.. Ale ze starego kompa moge wyjac nagrywarke.

Wiecie ile bedzie kosztowac zlozenie takiego zestawu w jakims serwisie?

Opublikowano

Pytałem o nagrywarkę którą aktualnie posiadasz

Zamiawiasz w morelach, wystarczy do koszyka dać złożenie + wpisać kod

Opublikowano

Pytałem o nagrywarkę którą aktualnie posiadasz

Zamiawiasz w morelach, wystarczy do koszyka dać złożenie + wpisać kod

Nagrywarka ata wiec nie podlacze.

Masz kod na morele ?, co z gwarancja gdy cos sie popsuje to co z nim musial bym pc wysylac?

Opublikowano

Gwarancje masz na każdy podzespół z osobna więc nie będziesz musiał wysyłać całego PC

kodzik:

W3FHN58JFW

Opublikowano

Gwarancje masz na każdy podzespół z osobna więc nie będziesz musiał wysyłać całego PC

kodzik:

W3FHN58JFW

Postanowilem zmienic plyte glowna, zasilacz i pamiec ram.

Plyta gigabyte ga-b75M-d3h intel B75 lga

Zasilacz taki sam tylko 550w

ram DDR3 kingston 1600

Gdy sie zrobil duble to przez ten glupi router ktory dzis cos muli.. I jeszcze forum zamulillo... Ten zestaw bedzie dobry tez pod OC, dodatkowe wiatraczki w obudowie wiec moze sie cos pozniej podkreci:-P

Mysle, ze dobrze dobrane?

Czytalem ze plyta dobra i pozniej moge dokupic grafe lub i7 z tym zestawem. Da to rade?

Kupiony :>

Można close

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...