Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] DARKORBIT REMIX 3D Old Version V2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie znalazłem takiego tematu tutaj więc wrzucam .

Stara wersja DO co tu dużo pisać macie filmik :

Download : https://hotfile.com/dl/216709951/04db960/Darkorbit_Remix_Old_Version_19_MAY_V2.rar.html

Jeśli było proszę usunąć ja szukałem i nie znalazłem .

Controls:
Ctrl: Shoot
1: x1 ammo
2: x2 ammo
3: x3 ammo
4: x4 ammo
5: sab ammo
6: Rocket R-310
7: Rocket PLT-2026
8: Rocket PLT-2021
9: Smartbomb
0: Instashield
R: Start Repbot
C: Camouflage
Shift: Stop Lock/Aiming
H: Hanger
V: Sounds Off/On
O: Star Effect Off/On

Skan http://scr.hu/0jvt/u4qup Za duży żeby przez neta skanować .

Żałuje że nie można zmienić nazwy .

Opublikowano

tak ale ogólnie tego samego autora i wg mnie to wersja do bicia alienków i robienia wrót bo nawet stabilnej i smarki nie dodał ni drugiej konfiguracji sab zrobił byle jak bo jeśli tam bije z sabu np 8000 to te 8000 osłony mu zabiera ale tylko 2000 daje do osłonki dodał nowe rakietki ale co z tego jeśli najmocniejsze rakiety biją max 2500 tyle co nic -,- już wole reloaded gdzie ma się repa w boju awaryjną osłonke EMP :)

Opublikowano

może się da ale za dużo robienia na offline chyba że jak pisałem ktoś by bp zapłaci :D

Że tak powiem. BP NIE robi tej gry ;) Więc nie pisz, że "zapłacić bp" bo po pierwsze i tak by nie zrobili a po drugie oni tego nie tworzą ;p

Jest może druga gala? I jak gra działa? Nie zacina się?

Opublikowano

@up wiem że to nie od bp bo gra jest w game maker 8.0 , do gry doszło podróba starej rotacji dronów ,sab (lipny), stare statki , wrota od alfa do delta , tak jest też 2 gala wraz z uberkami , oraz dodano kubiki z protami , ludzie skarżą się na bugi typu out of memory ale ja osobiście nie miewam bugów

Opublikowano

ok włączam darkorbit remix laduje się wyskakuje okno gry i komunikat "Out of Memory" daje ok i wyskakuje "Unexpects error occured when running the game" klikam ok i się wyłącza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...