ToroDeFuego Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Witam, uzbierałem 3150 i rozglądam się za ciekawą postacią. Moje specjalności to Jungla (koszę tam Nocurne'm) i ADC (ostatnimi czasy szlifuję grę Graves'sem). Możecie polecić jakichś spoko junglerów i adc za 3150? Wypiszcie '+' i '-' jeśli możecie. Pozdrawiam i czekam na Wasze odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek™ Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Wiem że może to ci się wydawać dziwne , ale polecam ci leblanc jako adc. Patrz chociażby na to jak wczoraj nią grałem. +Ma więcej ad na start z runami i spelkami niż niektóre adc. +2x doskok/odskok +slow +stun +nawet jak ją się zrobi pod adc to zawsze kombosem q - > r -> w można dobić ponad 500 hp +2x flash +pro system esc. - mana „Can you feel it? Your future, torn away. There is no escape, only oblivion.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiniox Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Polecam Ci Olafa pod jungle.+True DMG z E+Slow z Q+ULT może być+Łatwy do ogarnięcia +Szybko robi Jungle +Wytrzymały +Dobre ganki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alemaciek Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Master Yi POLECAM ! Staty minimum 13 Zabic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vip2ouT Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Ja ci polecam za 3150 do jungle Shaco. Łatwo nim dosyć w jungli. Posiada efektowne ganki. Chętnie rozdaję Lajki za pomoc! A Ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.