Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Porad jak dobrze grać w Call of duty MW2

TReyo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak dobrze grać ^ ^ hmmm trzeba mieć to coś możesz mieć najlepszy sprzęt a i tak nie będziesz umiał grać ;p spróbuj skupić się tylko i wyłącznie na grze i bez nerwów słuchawki na głowe żebyś dobrze wszystko słyszał i przewiduj sytuacje jak na wojnie :D no ja zawsze biegałem z ump 45

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

Powiem ci tak ważna sprawą jest Ping jak masz mniejszy niż 100 to jest nawet ok.

W CoD liczy się głownie zręczność,a ona przyjdzie z czasem.Ważną sprawą są słuchawki(nie trzeba mieć jakiś super drogich),słuchawki mają jedną dużo zaletę odcinają dźwięki z otoczenia i pomagają skupić się tylko na grze co daje dobre wyniki i oczywiście pozwalają lepiej słyszeć kroki przeciwnika(przydatne jak grasz na FFA).

Jeśli chodzi o klasę to wybierz taką którą tobie się dobrze gra,nie wzoruj się na kimś(to że mi się dobrze gra np.ak-47 to nie znaczy że tobie się też będzie tak grało)

Nie martw się skill przyjdzie z czasem.

Pozdrawiam AsPol.

Opublikowano

Takie pytanie do was, ponieważ nie chcę zakładać nowego tematu. Można mieć 2 dodatki do M4A1?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...