Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]PolishWorld działa czy nie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema orientuje się ktoś czy działa wkońcu ten serwer czy nie ? Próbuje się zalogować i mam błąd łączenia (na stronie pisze, że serwer ON)

Opublikowano

Mieli go włączyć wczoraj o 17.00,a nie włączyli. Ja proponuję dać sobie z nim spokój bo widać jaka ogarnięta administracja...

1310050507-U250359.jpg

90% ostrzeżeń. Pjona !!

Opublikowano

Jakoś niedawno pisali że serwer ruszy chyba środa czwartek ae dokładniej nie wiem. Najlepiej tam nie grać bo admi nie ogarnają nawet najmniejszych bugów.

Opublikowano

Jedyne info dotyczące serwera znajdziecie na yt pod tym linkiem:

Serwer wystartował w środę 8 Maja lecz exp był nie ogarnięty i drobne bugi. Wszystko ma być naprawione (jak zwykle) i Podobno serwer wystartuje w środę 15.05.2013 o godzinie 15:00 jak nie to już raczej nigdy nie wystartuje

Opublikowano

mi tez nie dziala ;/

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickie Karviooo

Opublikowano

Sa bugi jesli naprawia to wlacza - cierpliwosci ....

ccb59f8464bd998b.jpg

Robię Mody/Pluginy Do CS 1.6 i Klasy/Perki Na CoD MoD. Projektuje strony internetowe - koduje i wykonuję grafikę. Wgrywam AmxBans itd. :)

Opublikowano

Witam Przepraszam ale nie miałem czasu przeszukiwać całego mpc aby wam napisać co i jak :D ponieważ naprawialiśmy serwer.

1. Serwer jest jeszcze OFF z powodu kilku bugów związanych z expem, dropem, i innymi mniejszymi błędami.

2. Ponieważ nie mieliśmy gdzie ich zamieszczać tutaj na mpc. (Informowałem ludzi na YT i na gł. stronie)

3. Tak forum jest ważne ale nie mamy czasu aby teraz się nim zajmować mieliśmy ważniejsze sprawy dotyczące jak najszybszego uruchomienia serwera ;]

SERWER BĘDZIE ONLINE NAJPRAWDOPODOBNIEJ DZISIAJ. WSZELKIE INFORMACJE ZNAJDZIECIE NA STRONIE GŁ.

POZDRAWIAMY TEAM PolishWorld

Opublikowano

Witam Przepraszam ale nie miałem czasu przeszukiwać całego mpc aby wam napisać co i jak :D ponieważ naprawialiśmy serwer.

1. Serwer jest jeszcze OFF z powodu kilku bugów związanych z expem, dropem, i innymi mniejszymi błędami.

2. Ponieważ nie mieliśmy gdzie ich zamieszczać tutaj na mpc. (Informowałem ludzi na YT i na gł. stronie)

3. Tak forum jest ważne ale nie mamy czasu aby teraz się nim zajmować mieliśmy ważniejsze sprawy dotyczące jak najszybszego uruchomienia serwera ;]

SERWER BĘDZIE ONLINE NAJPRAWDOPODOBNIEJ DZISIAJ. WSZELKIE INFORMACJE ZNAJDZIECIE NA STRONIE GŁ.

POZDRAWIAMY TEAM PolishWorld

Cls.

805491408806070489277.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...