naViPlayGames Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Witam. Dwa dni temu przeszedłem na starą aktualizacje ,ponieważ na nowej nie działa mi SILENT AIM.Wgrałem sobie jakieś GUI NaVi oraz kilka innych rzeczy dzięki którym mój cs jest urozmaicony . Wszystki mi działało do dziś. Wchodzę na steam i patrzę że aktualizuje mi się cs. Szybko wyłączam aktualizacje i robię to samo. Instaluje starą aktualizacje, GUI i te urozmaicenia. Jednak gdy włączałem AIM'a cs mi się , to samo przy wchodzeniu na serwer byle jaki. Czy ktoś wie co mogło to spowodować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Costa. Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Zaktualizuj go do końca (biblioteka - gry - ppm na cs - właściwości - pliki lokalne - sprawdź spójność plików) i wtedy cofnij. exModerator Counter Strike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naViPlayGames Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Dobra spróbuje i powiem czy są rezultaty. EDIT : Ciąg dalszy tego problemu, dalej to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Costa. Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Zainstaluj net framework 4. exModerator Counter Strike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naViPlayGames Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Po zainstalowaniu niestety problem dalej występuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naViPlayGames Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xoni Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Może przez te twoje rzeczy które "urozmaicają" cs'a nie działa ci silient AIM? Jaki masz sytem windows? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.