Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Pojedynki

stokarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym temacie każdy z was może wyzwać się na pojedynek, by sprawdzić swoje umiejętności nabyte podczas grania!

Tutaj krótki wzór:

Wyzywający:

Kogo wyzywam:

Nick w grze:

Kontakt:

Do dzieła!

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

@up

Gówno prawda :)

@top

Skąd mam znać kogokolwiek nick z gry? ;o

Powinni się po prostu ludzie tutaj zgłaszać, którzy chcą z kimś walczyć, a przeciwnik były im przydzielany przez kogoś z góry ustalonego. D:

Opublikowano

@up

Gówno prawda :)

@top

Skąd mam znać kogokolwiek nick z gry? ;o

Powinni się po prostu ludzie tutaj zgłaszać, którzy chcą z kimś walczyć, a przeciwnik były im przydzielany przez kogoś z góry ustalonego. D:

O na przykład z tego tematu, który @2UP udostępnił, bądź coś w stylu "czekam na przeciwnika, kto chce podjąć wyzwanie?".

@TOP To ma być w trybie treningu, tak? Bo chyba inaczej się nie da :).

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Tak, inaczej się nie da. To jedyny sposób, chyba, że komuś chce się bawić w naciskanie przycisków w tym samym czasie, żeby na siebie trafić w rankedzie :D

Opublikowano

@UP Trzeba mieć jeszcze podobny poziom ELO do tego, czyli taki pojedynek rankingowy jest raczej niemożliwy :).

Może ktoś chce pojedynek? Nie mam jakiegoś dobrego decka. Mój nick w grze to Gomago. Chętnych proszę o kontakt na pw :).

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...