Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Servery

TytharTyran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak loguje sie na servery obojetnie jaki to laduje sie pasek 2 razy i wywala mnie do postaci i pisze time out join czy jakos tak czy to problem z serverami czy z moim internetem?

Opublikowano

Też tak mam i przyłączam się do pytania. Niektórym chodzi a niektórym nie a to jest dziwne.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Wyłączcie antywirusa i zapore.

Możliwe że coś robią i tylko niektórzy mogą wejść.

Spróbujcie na inne serwery.

Pamiętam jak ja tak miałem to też nie mogłem lecz niekiedy mi weszło.

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Wyłączcie antywirusa i zapore.

Możliwe że coś robią i tylko niektórzy mogą wejść.

Spróbujcie na inne serwery.

Pamiętam jak ja tak miałem to też nie mogłem lecz niekiedy mi weszło.

Nie mam antywirusa :)

Zapora nic nie da bo wczoraj śmigało.

Nic nie robią bo deweloperzy pracują tylko pon-pt -_-

Zmiana serwa nic nie daje.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

@up

Coś się zrypało i trzeba czekać aż to usuną.

Pamiętam ja tak też miałem raz nie raz tak ale na niektóre serwery mogłem wejść, próbowałem.

Poprostu zależy też od serwa sam nie wiem

Opublikowano

Dobrze jakby ktoś to śledził i napisał tutaj jak już będzie po. I dobrze, że mnie wywaliło zanim doszedłem do miasta bo już do zombie dochodziłem. ;)

E9mwj60.png
Opublikowano

A mam do Was takie pytanie, bo sam nie wiem. Czy jak biłem się z zombie kiedy nastąpił ten cały crash, to jest szansa, że moja postać będzie martwa ?

Opublikowano

A mam do Was takie pytanie, bo sam nie wiem. Czy jak biłem się z zombie kiedy nastąpił ten cały crash, to jest szansa, że moja postać będzie martwa ?

Nie mam pewności ale nie powinieneś bo to jest coś takiego jak byś neta odłączył.

A jak odłączysz neta to przez ok. 10 sek. jesteś nieśmiertelny i cie potem wywala.

Opublikowano

Wątpie bo mój kolega tak miał i zginął, poprostu neta odłączył i postać tak naprawde biła i go zombie zabiły+ był taki że sklonowaliśmy itemki :)

Opublikowano

Mam pytanie, czy jak stałem w domku w Smallville (czy coś takiego :D) to po ponownym zalogowaniu przeniesie mnie w inne miejsce? Mam minimalnie w poziomie zdrowia, a domek to bezpieczne miejsce, gdyż zombiaki są na zewnątrz.

Opublikowano

Mam pytanie, czy jak stałem w domku w Smallville (czy coś takiego :D) to po ponownym zalogowaniu przeniesie mnie w inne miejsce? Mam minimalnie w poziomie zdrowia, a domek to bezpieczne miejsce, gdyż zombiaki są na zewnątrz.

Powinieneś stać w domu albo cofnie cie kilka minut gry do tyłu

Opublikowano

@UP

Bzdura, jeśli w pobliżu są sztywni wyrzuci go w okolice Smallville.

Nigdy nie cheatowałem w The War Z i nie zamierzam.

Ty też nie cheatuj - nie psuj gry innym!

War Z > Day Z

Opublikowano

@UP

Bzdura, jeśli w pobliżu są sztywni wyrzuci go w okolice Smallville.

w takim rakie jakim cudem , mnie dzisiaj około 02:00 wywaliło w Clearview jak byłem w domku , a po zalogowaniu stałem 50m od domku a koło mnie były zombie ?

Opublikowano

w takim rakie jakim cudem , mnie dzisiaj około 02:00 wywaliło w Clearview jak byłem w domku , a po zalogowaniu stałem 50m od domku a koło mnie były zombie ?

no właśnie doświadczyłem tego, mam farta że mój kumpel wszedł pierwszy, szybko pozbierałem jego rzeczy i uciekłem od zombiaków, zrespiło mnie gdzieś 5 m od miejsca poprzedniego

Opublikowano

Bo to jest tak że jeden może grać a drugi nie, niby coś robią. Może to od czegoś zależy.

Od droższej wersji? Sam nie wiem, na niektórych ja mogę grać ale na niektórych serwerach nie

@down

Dobrze wiedzieć, więc nie wiadomo przez co :(

Opublikowano

Bo to jest tak że jeden może grać a drugi nie, niby coś robią. Może to od czegoś zależy.

Od droższej wersji? Sam nie wiem, na niektórych ja mogę grać ale na niektórych serwerach nie

Mam na steamie i nie mogę wejść ;) Zapłaciłem 70 zł.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nie wiem co jest , ja kupiłem na steam WarZ i jedynie problemy z wejściem do gry miałem ok 02:00 i popołudniu , a tak wszystko mi działa , za to kumple co kupili z oficjalnej nie mogą wgl się zalogować

Opublikowano

Właśnie wszedłem, mój klan również może się zalogować - sprawdźcie teraz, wszystko naprawione już chyba :)

Nigdy nie cheatowałem w The War Z i nie zamierzam.

Ty też nie cheatuj - nie psuj gry innym!

War Z > Day Z

Opublikowano

Właśnie wszedłem, mój klan również może się zalogować - sprawdźcie teraz, wszystko naprawione już chyba :)

Nie działa... Tera logować znowu się nie da.

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...