Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skateboard, crims

czarq.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, wiecie jak zdobyć skateboard(backpack).

Wiem, że jest unlock po 200R, ale widywałem ludzi co biegali ze 100r.

Joker?

Opublikowano

Według apbdb ten backpack jest możliwy do kupienia w Armasie, więc nie ma ograniczenia R.

Przyjmuję zlecenia na grafikę - chętny? Napisz do mnie

Jeżeli pomogłem lub podoba Ci się mój post - kliknij Lubię to!

Opublikowano

Według apbdb ten backpack jest możliwy do kupienia w Armasie, więc nie ma ograniczenia R.

Nie widziałem w armasie.

Opublikowano

W armasie już dawno go nie ma.

Teraz możesz go zdobyć od nowego NPC na socialu: Darrel "Speedball" kayne. Zestaw wraz z tym plecakiem kosztuje 1000 Joker ticketów i chyba 17,5k $.

Opublikowano

Co wy gadacie, jest możliwość normalnego odblokowania u NPC, widziałem do kupienia za 1000 APB$, zagadajcie z jakimś enpecem na socialu (tylko nie z tymi od jokerów) potem dajcie clothings i na dole powinno być - plecaczek z deskorolką za tysiąc dolców.

aha.

Opublikowano

W armasie już dawno go nie ma.

Teraz możesz go zdobyć od nowego NPC na socialu: Darrel "Speedball" kayne. Zestaw wraz z tym plecakiem kosztuje 1000 Joker ticketów i chyba 17,5k $.

Są bodajże 4 zestawy i tylko w jednym jest backpack, ale to radio backpack.

Co wy gadacie, jest możliwość normalnego odblokowania u NPC, widziałem do kupienia za 1000 APB$, zagadajcie z jakimś enpecem na socialu (tylko nie z tymi od jokerów) potem dajcie clothings i na dole powinno być - plecaczek z deskorolką za tysiąc dolców.

Przeczytaj post na górze i przeanalizuj swoją wypowiedź.

Opublikowano

Kiedyś był w markecie, teraz już go nie ma. Jest możliwość że dodadzą ponownie. Ale nie warto kupować z marketu lepiej brać od npc'ta.

image5.png?uid=2624149&m=15

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@up

Tak, można. Na socialu u Darrel "Speedball" kayne. Żeby go kupić musisz grać Crimem.

Dzięki!

Kurde, musze niby kupić jakiś clothing, za 17,5k...

Opublikowano

@up

Masz tam bodajże 4 zestawy z ciuchami. Wybierz ten w którym jest deskorolka, musisz mieć 1000 joker ticketów i 17,5k $.

Opublikowano

@up

Masz tam bodajże 4 zestawy z ciuchami. Wybierz ten w którym jest deskorolka, musisz mieć 1000 joker ticketów i 17,5k $.

U mnie jest tylko 1 zestaw. Ale musze mieć 1000 jokerów i 17.5 k czy moge mieć jedno z nich tylko?

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

A czy inny gracz może mi przesłać deske lub słuchawki na PW pocztą ??

Bo na socialu się nie da jej wystawić....

Opublikowano

@Up

Nie, nie da się. Są to przedmioty kupione za realne pieniądze i może ich używać tylko ta postać na którą przedmioty zostały przydzielone podczas kupowania.

Opublikowano

ehhh szkoda :/ Ostatnie pytanko

Te eventowe rzeczy co się dostaje np. stroje to ich też się nie da opylić ?

Masz like póki co

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...