blondyn135 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 elo sciągnałem w nocy battlefield play4free i teraz mam lagi pisze mi caly czas problem z twoim połączeniem itd Odnośnik do komentarza
Rocky. Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Podaj wyniki ze speedtest.net Zainstaluj NET.Framework 3.5 i 4.0 @down ale on ma chyba problemy z internetem, nie ze sprzętem Odnośnik do komentarza
Kirito. Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Podaj wyniki ze speedtest.net Zainstaluj NET.Framework 3.5 i 4.0 wszędzie będziesz wpieprzał tego net frameworka? Zmień rozdzielczość i grafikę na niższą w opcjach, pobierz jakiegoś gameboostera ewentualnie. @Up. To gratuluje... Zagraj sobie na średnim sprzęcie i netem 0.4mb/s na high, a na low i zobacz ładny pokaz slajdów i płynną grę. Gamebooster się zawsze przyda, bo chociażby wyłącza zbędne procesy w tle co zżerają między innymi neta Odnośnik do komentarza
Kiceł Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 @2xUpGdyby grafika nie miała wpływu na ping, grałbym na low, bo wyciągam na luzie 40 FPS. Ale choć na super low mam zwykle lekkie lagi, to da się jakoś grać, a na low cudem jest wytrzymać pół minuty gry. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.