Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ważne] Miss Polski - Pomóżcie Weronice Spełnić Marzenia

_NEXT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MISS POLSKI NA WÓZKU

Z dniem 23.04.2013r. dzięki hojności Fundacji JedynaTaka i jej sponsorom oficjalnie rozpoczęło się głosowanie na Miss Polski na wózku.
W konkursie uczestniczą tylko osoby niepełnosprawne poruszające się na wózkach inwalidzkich, dla których nie ma żadnych barier.
Jest to dosyć ważne wydarzenie, gdyż po raz pierwszy w Polsce przebiega takiego rodzaju selekcja na Miss Polski na wózku.
Związku z tym prosiłbym Was o pomoc i nakłaniam Was do wielkiej mobilizacji głosując na kandydatkę Weronika Wróbel.
Głosowanie odbywa się za pomocą wpisania E-mail'a, który może być tylko raz użyty do zagłosowania na kandydatkę.
Potrzebna jest weryfikacja na poczcie, organizatorzy stwierdzili, że w taki sposób głosowanie będzie najuczciwsze.
Każdy głos się liczy i może być decydujący. Głosowanie trwa 1 miesiąc od chwili jego rozpoczęcia.

Weronika Wróbel

post-412681-0-13701900-1368249463.jpg

"Pochodzę ze Świdnicy na Dolnym Śląsku. Uczęszczam do Technikum Ekonomicznego we Wrocławiu. Wolny czas spędzam w gronie swoich znajomych.
Moim osiągnięciem jest zajęcia I miejsca w kategorii Junior w podnoszeniu ciężarów oraz II w kategorii Senior na Mistrzostwach Polski w Tarnowie.
Interesuje mnie moda, udzielam się też społecznie odwiedzając dom samotnej matki oraz dom dziecka.
Obecnie pełnię funkcję przewodniczącej internatu szkoły, do której uczęszczam."

z

post-412681-0-14285500-1368249425.png

Opublikowano

Może i okażę się potworem nie z tej ziemi, może i wcieleniem czystego zła, ale NIE MAM ZAMIARU NA NIĄ GŁOSOWAĆ, BO NAJZWYCZAJNIEJ W ŚWIECIE MI SIĘ NIE PODOBA. To, że jeździ na wózku nie oznacza, że z góry ma wygrywać wszystkie konkursy, w których bierze udział czy że mamy spełniać jej wszystkie marzenia, bo przecież jest niepełnosprawna i jej się to należy. Głosując na nią w żaden sposób jej nie pomagam, więc szkoda kilknięcia tak szczerze mówiąc. Jest pełno niepełnosprawnych, którzy naprawdę potrzebują pomocy i bynajmniej nie chodzi tu o modeling. Jeśli wolicie skupiać się na laskach na wózkach, które czują się na tyle dobrze, żeby wchodzić do świata modelingu i olewacie przykładowo ciężko chore dzieciaki, którym taki głos czy SMS mógłby pomóc w przeżyciu to przykro mi, ale nie mamy o czym dyskutować.

Opublikowano

To nie Must be the music, czy inny syf - tutaj nikt nie wygra tylko dlatego, że jest jakiś niepełnosprawny. Wybacz, lecz ja również nie zagłosuje ani na nią, ani na kogoś innego.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

A czemu mam glosowac? Znam ja? Nie.

Dlatego ze jezdzi na wozku? No prosze Cie.

Kliknijcie lepiej na dobroczynnik.pl - wieksza pomoc niz ten glos.

Opublikowano

"Pomóżmy jej spełnić marzenia"

Zauważ że w polsce nie tylko ONA jeżdzi na wózku, więc dalczego akurat mam na nią głosować a nie na inną???

Niech każdy zagłosuje na moją babcie ok?

Nie wiem jaki tu ma sens głosowanie akurat na tą czy tamtą, każdy sam ma swoje powody dlaczego wybiera.

Nie zagłosuje bo zostawie swój głos na inną

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...